Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kto mi podpowie-Witam,czytam posty ale na swoje pytania nie znajduję odpowiedzi.Mąż jest inwaildą I grupy,w grudniu2016r przeszedł operację guz jelita grubego(rak złośliwy).jest po chemii obecnie wszystko ok! Moje pytanie czy mogę wyjechać z mężem jako opiekun do sanatorium po szpitalne.Jeżeli tak to na jakich warunkach .Pozdrawiam i proszę o ifo.
rysia,może być trudno.Przede wszystkim na schorzenia nowotworowe obowiązuje karencja 2-5 lat w zależności od rozpoznania,dwa dla NFZ nie ma pojęcia opiekuna,możesz jechać tylko prywatnie.