Sanatorium Rolnik Nałęczów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Re: Sanatorium Rolnik Nałęczów

Post autor: Grzegorz »

Miałem przyjemność być w Nałęczowie ale nie w sanatorium tylko tak na wycieczce. Miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Jest tam trochę sanatoriów i to słynne spa. Myślę, że jako uzdrowisko może się sprawdzić choć nie orientuję się co tam leczą.
Stanisława T
Na forum od: 10 lip 2011 01:52

Post autor: Stanisława T »

Witam
Przebywałam w sanatorium na turnusie z NFZ- już kolejny raz w Rolniku w Nałęczowie.
Prawie wszystko mi się jak zwykle podobało:
wyżywienie smaczne i urozmaicone- miła obsługa,
opieka medyczna super- przemiłe panie pielęgniarki,
rehabilitacja na wysokim poziomie, różnorodność zabiegów i bardzo dobra organizacja- planowanie zabiegów pod kątem czasu kuracjusza- Brawo dla Pani kier. Marzenki. Pozdrawiam
Pod tymi względami pacjent czuje się szanowany i w dobrych rękach
Super Basen na miejscu, czynny do późnych godzin, nawet w wekendy.
Cały pozytywny wizerunek psuje nieodpowiedzialność jednego pracownika, to wyjątkowa osoba- pracująca na basenie w wekendy- Pani Dorota. Wyjątkowo niesympatyczna młoda kobieta- w czasie pracy na basenie ogląda filmy na laptopie i w dodatku ze słuchawkami na uszach- myślę, że komentarza do tego nie trzeba. Nie jest zbytnio zainteresowana kuracjuszami w wodzie.
Jeżeli chodzi o warunki mieszkalne, to pokoje są sympatycznie urządzone- wygodne łóżka, telewizory w pokojach- bez dodatkowej opłaty.
Świetna kawiarenka z super kawą, lodami ciastem i fajfami- to polecam
Sama lokalizacja sanatorium w pięknym parku- zachęca do pobytu
Jedynym mankamentem miasta są pędzące TIRY- zanieczyszczające miasto- a my przecież zapłaciliśmy opłatę klimatyczną i to nie małą i za co?
Stanisława
Pan W.
Na forum od: 30 maja 2012 11:15

Post autor: Pan W. »

Miałem okazję przebywać miesiąc temu w Sanatorium dla Rolników i jestem pod DUŻYM wrażeniem tego miejsca. Okolica urocza, budynek widać że po remoncie, pełna baza zabiegowa + basen i to w jednym budynku co jest bardzo dużym plusem. Obsługa kompetentna, miła i pomocna w razie problemów. Jedzenie pyszne i różnorodne - podawane są duże porcje więc każy napewno zaspokoi swój głód. Bardzo polecam to sanatorium można wspaniale wypocząć, poddać się rehabilitacji a wieczorem dla relaksu spędzić trochę czasu na wieczorku w kawiarni, która również znajduje się w budynku.

P.S.
Mam jednak proźbę do Nas - Kuracjuszy. Bądźmy wyrozumiali dla ludzi którzy nas obsługują. Oni bardzo się starają a nie jest możliwe obsłużenie jednocześnie 200 osób znajdujących się w budunku. Piszę o tym ponieważ byłem świadkiem jak "Państwo" czekający na zabieg potrafią odnosić się do załogi. A osoby korzystające z basenu prosiłbym aby bez upominania przez pracowników basenu znalazły drogę pod prysznic. Trochę higieny nikomu nie zaszkodziło a wszystkim korzystającym z tego zabiegu będzie przyjemniej. Bo niestety osoby pilnujące porządku "podpadają" i dlatego narażone są na negatywne opinie co z reguły nie jest prawdą.

Pan W.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Pan W ,świetnie że poruszyłeś sprawę higieny i "zniecierpliwienia" w oczekiwaniu na swoją kolejkę.Pierwsza sprawa budzi może nie zawsze ,ale dość często spory problem.Ja jestem na to szczególnie wyczulona,ponieważ jak wejść do wanny na masaż ,jak poprzednik/niczka/ nie wie do czego służy woda w łazience ,w tej sanatoryjnej.
Jeśli w domach ludziska się nie myją bo oszczędzają wodę ,to niech chociaż raz lub 2 razy w roku domyją się solidnie w sanatorium,jest okazja.
Natomiast dziwi mnie ,dlaczego ludzie są tak znerwicowani w tych kolejeczkach do zabiegów? ;) na tańce chodzi się wieczorem ,to gdzie tak niektórzy się spieszą? Trzeba odpoczywać a nie stresować siebie i wszystkich obok :)
forumowicz

Tutaj temat " Oceń sanatorium" - dot.Sanatorium " Rolnik" w Nałęczowie.
Kto ile się myje i podmyje to proszę wpisywać się w "Na każdy temat".

Panie administratorze tego portalu, proszę wytłumaczyć z polskiego na nasze, dla lepszego zrozumienia i nie zaśmiecania tematów wpisywaniem pustych postów co do oceny , w tym przypadku Sanatorium" Rolnik " w Nałęczowie Dziękuję z uwagę.
forumowicz

phpThumb.jpg
:roll: :roll: :roll:
forumowicz

andzelika pisze:
phpThumb.jpg
:roll: :roll: :roll:
Ten post nie jest zgodny z zapisem pkt 3 aktualnego regulaminu forów. :idea:
Przeczytaj również pkt 6 a regulaminu.

Musisz zrozumieć , że nie tylko obelgi ale i kpina w stosunku do innych forumowiczów na danym forum to też argumentacja tych , którzy nie mają argumentów. Nie baw się w taki sposób. Dziękuję za uwagę :!: :!: :!: :D
forumowicz

:roll: :roll: Wrzuć gościu na luz ;) Pan z fotki jest cudowny ,nie sadzę byś do niego był podobny :!: :!: :!:
forumowicz

kruszynka1958 pisze::roll: :roll: Wrzuć gościu na luz ;) Pan z fotki jest cudowny ,nie sadzę byś do niego był podobny :!: :!: :!:
Również cieszę się, że nie jestem " byś do niego podobny" ani ............. na cienkich nóżkach z nadwagą.
Ten temat nie dla jarmarku. Tutaj temat Oceń sanatorium. Ωmata? Dziękuję za uwagę. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Byś, :roll: byś, :roll: byś :roll: ,byś. :roll:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Wędkuję już chyba ze 30 lat, ale nie wiedziałem że po kopnięciu szczupaka z wielkich jezior, może się tak pomieszać wędkarzowi w głowie, wszystkich którzy poczuli się obrażeni moją uwagą proszę o zgłoszenie tego faktu Adminowi w celu - ukarania jego autora, zgodnie z regulaminem Forum,art, par, itd, itp, :roll: :lol: :roll: :lol: a dochodzi jeszcze uwaga że wpis jest nie na temat :arrow: :geek: :ugeek:
ODPOWIEDZ