Sanatorium Rolnik Nałęczów
Re: Sanatorium Rolnik Nałęczów
-
Stanisława T
- Na forum od: 10 lip 2011 01:52
Przebywałam w sanatorium na turnusie z NFZ- już kolejny raz w Rolniku w Nałęczowie.
Prawie wszystko mi się jak zwykle podobało:
wyżywienie smaczne i urozmaicone- miła obsługa,
opieka medyczna super- przemiłe panie pielęgniarki,
rehabilitacja na wysokim poziomie, różnorodność zabiegów i bardzo dobra organizacja- planowanie zabiegów pod kątem czasu kuracjusza- Brawo dla Pani kier. Marzenki. Pozdrawiam
Pod tymi względami pacjent czuje się szanowany i w dobrych rękach
Super Basen na miejscu, czynny do późnych godzin, nawet w wekendy.
Cały pozytywny wizerunek psuje nieodpowiedzialność jednego pracownika, to wyjątkowa osoba- pracująca na basenie w wekendy- Pani Dorota. Wyjątkowo niesympatyczna młoda kobieta- w czasie pracy na basenie ogląda filmy na laptopie i w dodatku ze słuchawkami na uszach- myślę, że komentarza do tego nie trzeba. Nie jest zbytnio zainteresowana kuracjuszami w wodzie.
Jeżeli chodzi o warunki mieszkalne, to pokoje są sympatycznie urządzone- wygodne łóżka, telewizory w pokojach- bez dodatkowej opłaty.
Świetna kawiarenka z super kawą, lodami ciastem i fajfami- to polecam
Sama lokalizacja sanatorium w pięknym parku- zachęca do pobytu
Jedynym mankamentem miasta są pędzące TIRY- zanieczyszczające miasto- a my przecież zapłaciliśmy opłatę klimatyczną i to nie małą i za co?
Stanisława
P.S.
Mam jednak proźbę do Nas - Kuracjuszy. Bądźmy wyrozumiali dla ludzi którzy nas obsługują. Oni bardzo się starają a nie jest możliwe obsłużenie jednocześnie 200 osób znajdujących się w budunku. Piszę o tym ponieważ byłem świadkiem jak "Państwo" czekający na zabieg potrafią odnosić się do załogi. A osoby korzystające z basenu prosiłbym aby bez upominania przez pracowników basenu znalazły drogę pod prysznic. Trochę higieny nikomu nie zaszkodziło a wszystkim korzystającym z tego zabiegu będzie przyjemniej. Bo niestety osoby pilnujące porządku "podpadają" i dlatego narażone są na negatywne opinie co z reguły nie jest prawdą.
Pan W.
-
forumowicz
Jeśli w domach ludziska się nie myją bo oszczędzają wodę ,to niech chociaż raz lub 2 razy w roku domyją się solidnie w sanatorium,jest okazja.
Natomiast dziwi mnie ,dlaczego ludzie są tak znerwicowani w tych kolejeczkach do zabiegów?
-
forumowicz
Kto ile się myje i podmyje to proszę wpisywać się w "Na każdy temat".
Panie administratorze tego portalu, proszę wytłumaczyć z polskiego na nasze, dla lepszego zrozumienia i nie zaśmiecania tematów wpisywaniem pustych postów co do oceny , w tym przypadku Sanatorium" Rolnik " w Nałęczowie Dziękuję z uwagę.
-
forumowicz
Ten post nie jest zgodny z zapisem pkt 3 aktualnego regulaminu forów.andzelika pisze:![]()
![]()
Przeczytaj również pkt 6 a regulaminu.
Musisz zrozumieć , że nie tylko obelgi ale i kpina w stosunku do innych forumowiczów na danym forum to też argumentacja tych , którzy nie mają argumentów. Nie baw się w taki sposób. Dziękuję za uwagę
-
forumowicz
-
forumowicz
Również cieszę się, że nie jestem " byś do niego podobny" ani ............. na cienkich nóżkach z nadwagą.kruszynka1958 pisze:![]()
Wrzuć gościu na luz
Pan z fotki jest cudowny ,nie sadzę byś do niego był podobny
![]()
![]()
Ten temat nie dla jarmarku. Tutaj temat Oceń sanatorium. Ωmata? Dziękuję za uwagę.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy