Polańczyk 23.11-17.12 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Krzysztof-
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 paź 2017 20:24

Polańczyk 23.11-17.12 2017

Post autor: Krzysztof- »

Witam. Jadę do Amer-Pol w w/w terminie, ktoś jeszcze tam będzie?
forumowicz

Re: Polańczyk 23.11-17.12 2017

Post autor: forumowicz »

Pewnie ,że bę ;) :D dzie .
Krzysztof-
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

hej, Kruszynko, Polańczyk jest duży, hi hi, do Plonu też zaglądnę
forumowicz

Helo Krzysztof a se zajrzyj ;) :lol:
Ja tez tam zajrzę a zamieszkam tam :roll: ;) :lol:
Awatar użytkownika
Riki52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2017 09:25
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Riki52 »

Dzisiaj wróciłem z Polanczyka wszędzie pustki oprócz Atrium gdzie codziennie kuracjue i turyści byli na dodatkowym zabiegi a Amer Pol to zdecydowanie najlepsze sanatorium .Prowadzący i dbający o oprawę muzyczną na wieczorku tanecznym musi jeszcze odrobić lekcje ..... bo jest nad czym pracować. Odkryłem noclegi prywatne niedrogo ale super warunki i to w części uzdrowiskowej gdzie byłem. Pozdrawiam!!!!
forumowicz

Riki52 Ty mnie nie strasz pustkami :? bo pustki to ja nie znoszę :(
Co to oznacza ludzi w sanatoriach nie było ? czy siedzą na czterech literach i nigdzie nie wychodzą? Ja takiego zamiaru nie mam :? :lol:
A dzie są wieczorki taneczne w jakiej sali w Amer?
Awatar użytkownika
Riki52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2017 09:25
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Riki52 »

Kruszynko w/w Amer Polu jest restauracja Atrium i tylko tam się towarzystwo bawiło i również ja tam byłem i drinki piłem oraz tańczyłem ....myślę że ludzie są tylko spędzają czas wolny inaczej nie wiem z czego to wynika ....ja dziennie z paroma paniami się bawiłem a i tak nie wszystkie miały partnerów ....czyżby mężczyźni to już gatunek na wyginięciu .... drogie panie ? W moim przypadku miały być tylko góry ale że z czasem pogoda się popsuła to uciekłem do Polańczyka i tam mi już zimno nie było ;) ;) ;) Pozdrawiam!
Krzysztof-
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Gdy 7 lat temu byłem w Amer-Polu to miałem pokój na piętrze i 10 metrów do kawiarenki, gdzie były potańcówki codziennie oprócz poniedziałku, wtedy szedłem do innego ośrodka na potańcówkę, bo parkietoterapii nie można zaniedbać a na parkiecie zawsze były tłumy, pewnie i tym razem tak będzie, ih ,hi
forumowicz

Riki52 byłam tam w sierpniu w tym roku :) :lol:
Wiem ,że jest tam restauracja :)
Byłam z obstawą a obstawa włoczyła sie po Polańczyku wieczorami bez tańciorów ;) :lol:
No dobrze zjedziemy zobaczymy.
Krzysztof-miałeś powodzenie :) :kwiat:
No tak Ty tez mnie nie strasz bo drzewa ze sobą nie biorę ....do tych tam lasów :o :lol:
katarzyna+-
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2014 18:48
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: katarzyna+- »

Hej.....pewnie,ze ktos jeszcze bedzie tylko we wcześniejszym terminie :lol: ......jedziesz również do Amer-pol??
ODPOWIEDZ