Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Wszystkich forumowiczów Chciałabym prosić kuracjuszy, którzy przebywali w uzdrowiskach w Ciechocinku o informację, jak wiele osób można tam spotkać w wieku 35-40 lat. Wciąż słyszę, że to miejsce dla ludzi w starszym wieku. Czy mam temu wierzyć? Pozdrawiam cieplutko
Już jestem w Ciechocinku. Mój pobyt będzie trwał do 28 stycznia. Teraz jestem w domku na weekend. Pocieszę Cię również, że można spotkać wiele młodych osób. Pozdrawiam
a wiesz że najczęściej tak bywa,że wtedy gdy się turnus kończy,to pojawia się interesująca osoba. Wszystko przed Tobą. Dobrego nastroju i miłego pobytu.
Życzę Ci bliskości drugiego człowieka;
Życzę Ci bliskości nieba;
bliskości światła, które jest dobre i szczere;
bliskości dobra pukającego do drzwi Twojego serca;
Życzę Ci bliskości piękna bycia razem.