Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich
w lutym szykuje sie moj pierwszy wyjazd do senatorium w Dąbkach i chcialam sie zapytac jak to wyglada w kwestii wieku? W senatoriach mlodzi sredni czy raczej starsi ludzie ze tak sie wyraze .
Byłam w sanatoriach już 6razy i kuracjusze są w różnym wieku niewiadomo jak się trafi ale fajnych kompanów nie poznasz po wieku, tylko po uśmiechu pozdrawiam. Jeszcze troszkę czasu do wyjazdu pytaj Bunia.
Cześć
dostałam skierowanie z nfz.
wiem że jeszcze troche czasu do lutego , ale że tak powiem jestem bardzo młoda osobą i troche się obawiam.
A może powie mi ktoś jeszcze jak wyglada rezerwacja pokoi?
Paulina pisze:Cześć
dostałam skierowanie z nfz.
wiem że jeszcze troche czasu do lutego , ale że tak powiem jestem bardzo młoda osobą i troche się obawiam.
A może powie mi ktoś jeszcze jak wyglada rezerwacja pokoi?
Witaj Paulino możesz zadzwonić i zarezerwować sobie pokój możesz też jechać dzień wcześniej ,ale wtedy płacisz za nocleg
Hej Paulina Byłam z NFZ 2 lata temu w sanatorium MIESZKO w Kamieniu Pomorskim. Na cały turnus był jeden 21letni chłopak, ja i jeszcze jedna dziewczyna w wieku po trzydzieści kilka lat a reszta najmłodsi ok. pięćdziesiątki. Mimo to było bardzo fajnie. Miałam kompankę na wyjścia taneczne dobrze po pięćdziesiątce ale nie jedna młoda osóbka by jej pozazdrościła werwy i humoru Pozdrawiam
a dziekuje dziekuje Wiesz ja mam 20 wiosenek wiec troche sie obawiam czy jakos sie dogadam ale mam nadzieje ze tak
a jak moge sie jeszcze zapytac to preferujecie pokoje 4-5 osobowe czy 1-2 ?
Ja preferuję pokój jedno osobowy bo wtedy nikt nie musi znosić moich humorków i odwrotnie Ale nie zawsze istnieje taka możliwość więc 2 osobowy to już maximum. Jeżeli współlokatorka będzie super to o wiele łatwiej znosić wszystkie niedogodności jeśli występują. Pozdrawiam
Paulina 3os. to naprawdę max. Jak piszesz masz 20lat mało kuracjuszy będzie w twoim wieku. Chyba że ze względów finansowych chcesz wieloosobowy pokój. Ale taki jest tam gdzie jedziesz? Bunia