Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kto wybiera się w tym terminie do Krynicy ?.Lwigród tam się wybieram .Proszę o informację a raczej wskazówki . Wędrówki po szlakach i okolicy tym jestem zainteresowana .
Malgorzata45 pisze: 16 maja 2018 22:18
Mam sprzeczne informację na temat oplaty klimatycznej w szpitalu uzdrowiskowym lwigród .Moze ktos mnie oświeci placi sie czy nie .?
W marcu się płaciło.....W dzień przyjazdu przy recepcji grzeczna Pani lub Pan poinformuje o w/w opłacie bo takie są wytyczne odgórnie ...
Witaj Malgorzata. Dokładnie nie wiem ale wydaje mi się, że jeżeli masz skierowanie z ZUS to nic się nie płaci i jeszcze zwracają ci za podróż. Natomiast z NFZ wnosi się wszędzie tę opłatę. Akurat tego sanatorium nie znam ale byłam w ubiegłym roku w Krynicy i gratuluję ci miejsca. Krynica jest przepiękna. Znajdziesz tam dla siebie wszystko co lubisz: piesze wycieczki, wyjazdy do Słwacji i na Węgry, spływ Dunajcem itp itd. Można też posłuchać rróżnej muzyki i potańczyć. Koncerty na świeżym powietrzu. Jeśli nie byłaś tam nigdy, to będziesz zachwycona Krynicą. Pozdrawiam.
Będę wdzięczna Interesuje mnie oplata za pobyt w szpitalu uzdrowiskowym . Niektórzy płacili. dzwonilam do żródła -odpowiedziano mi , ze się nie placi za pobyt na leczeniu szpitalnym . Nawet nie chodzi mi o te 73.50 , ale o fakt