Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Grębiszew - wczoraj na gorąco napisałam relację relację ze swojego pobytu w ośrodku EKWOS w Grębiszewie ze skierowania ZUS. 08.-31.07.2018. Chyba moje wrażenia z pobytu komuś się nie spodobały i post został usunięty. Więc napiszę krótko: PORAŻKA!!!!!! Pozdrawiam administratora forum
Podlasianko , "porażka " to za mało , opisz ten ośrodek , jak z przyjęciami, pokoje, opieka medyczna , zabiegi , no i okolica .
Z jakich powodów został usunięty Twój post tego nie wiem , należałoby zapytać Moderatora
No faktycznie post został zlikwidowany. Sam nawet dokonałem wpisu do dyskusji i stwierdzam, że mojego wpisu też nie ma, a na pewno był jeszcze kolka godziny temu. Bibi podlasianka57 w skrócie na gorąco opisała ten ośrodek/nie mylić z sanatorium/ i jej postu niestety nie ma. Ja go czytałem jeszcze dzisiaj rano.
Podlaśanka57 twój post jednak jest tylko poniżej. Zmieniłaś tytuł tematu i dlatego mnie też to zmyliło. Twój post jest w temacie Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne Grębiszew. Proponuję, żebyś w tamtym temacie umieszczała swoje opinie, bo tak robi się bałagan na forum.
Proszę nie siać zamętu na forum. Na temat tego ośrodka jest wątek viewtopic.php?f=3&t=19044&p=761894#p761894 w którym widzę posty podlasianki57. Wystarczy po zalogowaniu kliknąć w menu "Twoje posty" by wyświetlić wszystkie wątki (a w nich posty), w których pisaliśmy. Proszę nie zakładać nowych wątków na ten sam temat bo potem gubią się Państwo w nich.
Pozdrawiam