Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam:0Byłam w Muszynie w Muszynie i w Ustroniu w Rózy i z obu sanatoriów jestem zadowolona.Ustoń jest większy i bardziej tętni życiem,a Muszyna to malutka miejscowośc ,ale bliziutko do krynicy. Z zabiegów w obu ośrodkach byłam zadowolona.Tez choruje na Kręgosłóp.POZDRAWIAM.
Hutnik w Szczawnicy jest położony wysoko,trzeba wdrapywać się po dosyć stromych dróżkach.Ale za to pięknie położony,w parku.W ogóle Szczawnica jest piękna,tylko trzeba mieć dobre nogi do wchodzenia i schodzenia,z górki i pod górkę.Byłam tam trzy razy i chyba więcej nie pojadę.
Muszyna też na górce,choć chyba mniejszej.Wchodziłam tam z przystankami po drodze.
Iwonicz też ma górki,byłam tam w Piaście,to albo schody,albo dosyć strome podejście.
Ale wszędzie pewnie da się wytrzymać te kilka tygodni.
W Róży wyżywienie było extra,chyba najlepsze ze wszystkich sanatoriów jakie byłam.Zabiegi wszystkie na miejscu,a obok w Malwie są fajne potańcówki ,jeśli lubisz potańczyć.W Muszynie zabiegi też są wszystkie na miejscu,a wyżywienie podobno się poprawiło.Nie martw się ,na pewno będzie super,tylko dopasuj sobie odpowiednie toważystwo..Miłego wypoczynku i owocnej rehabilitacji
Jesli zależy Ci na basenie to jest super w Ustroniu w Równicy.Z Rózy musiała byś troszke podejść..W Róży był basen ale tylko do gimnastyki. w Muszynie też jest basen do ćwiczeń.