Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
4 kwietnia w ramach prewencji ZUS będą minie "usprawniać" w sanatorium Stomil-Ziemowit w Iwoniczu Zdrój .Byłem w Iwoniczu w 2016 r. lecz nie w Stomilu. Czy jest ktoś na forum kto też się będzie tam rehabilitować ?? A może jest ktoś co w niedalekiej przeszłości się rehabilitował i chciałby się podzielić radami/zaleceniami co do w/w sanatorium chętnie się czegoś dowiem.
Wstukaj sobie w prawym górnym rogu (lupka) nazwę sanatorium i miejscowość i miłej lektury. Byłem tam raz z ZUS i drugi prywatnie i nie wykluczone, że jeszcze się tam wybiorę ale być może do innego sanatorium Wszystko na miejscu włącznie z baletami z wyjątkiem poniedziałku. Będzie dobrze jeśli nie masz za dużych wymagań.
Witam Też będę od 8 kwietnia w Iwoniczu w ośrodku Ziemowit
Ktoś jeszcze wybiera się tam w tym terminie? Niekoniecznie do tego samego ośrodka
Byłoby miło zebrać jakąś ekipę na wspólne spacery, jakieś wycieczki lub wspólną kawę Ktoś chętny?
Marlenka pisze: 10 lut 2019 14:43
Witam Też będę od 8 kwietnia w Iwoniczu w ośrodku Ziemowit
Ktoś jeszcze wybiera się tam w tym terminie? Niekoniecznie do tego samego ośrodka
Byłoby miło zebrać jakąś ekipę na wspólne spacery, jakieś wycieczki lub wspólną kawę Ktoś chętny?
Ja również będę od 8 kwietnia ale w Białym Orle. Na wspólne wycieczki, spacery i kawę jestem chętny