Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę w podanym wyżej terminie samochodem, mogę zabrać kogoś po drodze. Startuję z okolic Wieruszowa i pojadę przez Byczynę, Kluczbork, Olesno i dalej na Strzelce Opolskie do autostrady A4. Kto chętny to zapraszam. A tak przy okazji , to ktoś może podpowie czy jechać A4 pod sam Rzeszów i tam zjechać na S19, czy wcześniej w rejonie Dębicy zjechać na Dk 94 ?
No to przy okazji Ci odpowiem, że zdecydowanie polecam dojazd pod Rzeszów i zjazd na S19.
To około 30 km więcej do przejechania, a droga zdecydowanie lepsza, ale i ruch sporo większy.
Jak chcesz przejechać spokojniej, to proponuję w Dębicy skręcić na DW 988 do Krosna, a dalej
DK 28 do Sanoka, a później już za drogowskazami do Polańczyka. Dróg do wyboru dość sporo.
Wiesz co, może nie sugeruj się nr trasy tylko jadąc A4 na wysokości Dębicy
trzeba się skierować na Krosno (może być też Sanok). Zerknąłem teraz na
mapę i widzę, że te nr tras są wymieszane jeden z drugim (988 i 986).
Witam
Jeżeli mogę coś dorzucić to powiem tak Krosno i kierunek Sanok a później to już Polańczyk. A nr drogi ważny bardzo i należy tym się kierować. Kilka razy jechałam i za każdym należy uważać bo na drodze a to remont a to zmiana ruchu itd.Powodzenia.