Położenie
Budynek 3-piętrowy ,pięknie usytuowany na ul. Portowej 8 blisko morza i miasta. Z balkonów (są w znacznej większości)piękny, zadbany, ukwiecony już ogród, w którym odbywają się ogniska z tańcami, czy można posiedzieć przy sprzyjającej pogodzie. Z budynku dwa wyjścia/wejścia: z jednej strony -wejście główne na ul. Portową, z przeciwległej, furtką wychodzi się do parku. Położenie rewelacyjne choć na balety do Sanu czy Verano dość daleko ale do MSW, Ikara, Gryfu czy Chalkozynu blisko.
Pokoje :
1,2,i 3 osobowe. Jednoosobowych niewiele. Ja miałam 1 os.nr 315 i ten to opiszę.
Ładny, duży balkon ze stolikiem i krzesłem sprzątany zawsze razem z pokojem. 1/2 dużej szafy z zamontowanym sejfem i nadstawką. Tu brakuje trochę półek na ubrania, dużo wieszaków, szafka, łóżko z wygodnym chyba nowym materacem (trochę się zsuwającym ), biurko-stół z lodówką pod spodem, fotel i taki składany stołek (siedzisko ze skórzanych pasów- nie wiem jak to nazwać). Rewelacyjne dla mnie było okno z balkonem od góry do samego dołu a więc cała jedna ściana przeszklona co dawało dużo światła i słońca w pokoju.Wszystko w dobranych kolorach. Jedna ściana : tapeta w kolorze starego złota, taki sam kolor ściany nad głową łóżka.
Przepraszam cdn ale mam gościa