Wycieczki z Rymanowa
Wycieczki z Rymanowa
- BozenaMat
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Wycieczki z Rymanowa
Ja byłam w Zimowicie w ubiegłym roku i wycieczek było sporo. Do Huty Szkła w Krośnie, do Huty Szkła w samym Rymanowie. Do Fabryki czekolady w Korczynie (koło Krosna). W Bieszczady, Solina, Żarnowiec, Skansen Gazownictwa, Budapeszt, Lwów...... Zresztą wejdź na stronę Biura Turystycznego Mateusz albo Omnibus. Tam jest dokładny wykaz wycieczek. Jak zbiorą odpowiednią ilość uczestników (z Rymanowa i Iwonicza), to wycieczka dojdzie do skutku. Jak nie..... odwołują.
Jak będzie czas, zbierz ekipę (nawet we dwie osoby) i ruszcie na wędrówki. A jest gdzie połazić

Miłego pobytu życzę

- Ala0405
- Pomocny Kuracjusz
- Na forum od: 21 wrz 2016 20:22
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
byłam 2 razy w Iwoniczu i wycieczki są te same. Tak jak powiedziała Bożena: Lwów (paszport), Budapeszt, Bieszczady, Żarnowiec, huty szkła w Krośnie i Rymanowie...
Wycieczki całodzienne organizowane są w soboty i niedziele. W niedziele zabiegów nie ma. Zabiegi z soboty można przesunąć i odbyć w innym terminie (jeśli wyjeżdża się na wycieczkę nie robią z tym problemu). A krótsze wycieczki np do huty szkła są organizowane popołudniami więc z zabiegami też nie ma problemu.
A co do ilości zabiegów z ZUS-u to jest zazwyczaj 4 dziennie wiec da się wszystko pogodzić

Pozdrawiam

- BozenaMat
- Super Kuracjusz
- Staż sanatoryjny: 2

- BozenaMat
- Super Kuracjusz