MSWiA Sopot

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 12:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

MSWiA Sopot

Post autor: piotr111 »

Witam wszystkich kuracjuszy jestem w tym sanatorium właśnie w tej chwili turnus od 21 sierpień do 11 wrzesień, kilka spostrzeżeń dla wybierających się tu. Po pierwsze wybrać pokój od strony Morza bo od ulicy straszny hałas jak ktoś nie przyzwyczajony to współczuję ja miałem pobudkę co dziennie o 4:30. Po drugie nie ma wymiany ręczników przez cały turnus i pościeli również ( jest odpłatnie ) Po trzecie sprzątanie pod wszelką krytyką sprzątaczka przeleci raz na tydzień mopem i uważa że posprzątane ( zdjęcia na pamiątkę ) jak zwróciłem uwagę to obraza majestatu.
Teraz pozytywy do morza bliziutko zabiegi ok jedzenie również, tańce na miejscu i na drugiej stronie ulicy.
forumowicz

Re: MSWiA Sopot

Post autor: forumowicz »

Piotrze dzięki za kilka słów o ośrodku , dobrej kuracji :)
ula509
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2019 21:30
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ula509 »

Zaciekawił mnie opis. Napisz jak baza zabiegowa, standard pokoi i stołówka.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 12:13
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: piotr111 »

Witam, baza zabiegowa w miarę bardzo miła obsługa, jedzenie nie najgorsze ( mało warzyw) ale idzie przeżyć.Pokoje niektóre po remoncie,pokoje od strony ulicy porażka hałas jak w dużym mieście nie idzie odpocząć, chyba że ktoś lubi się pozamykać na szczelnie.
Ja się cieszę że ten turnus się kończy nie wypocząłem tu i nigdy tu nie wrócę.
ula509
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2019 21:30
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ula509 »

Dzięki za odpowiedź. Następnym razem, gdzie indziej będzie lepiej, czego Ci życzę. :)
ODPOWIEDZ