Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie rozpędzaj się jeden temat wystarczy .Pisz w nim a w dobrym tonie aby inni wiedzieli ,być może interesuje jakiegoś kuracjusza . Zawsze wstawiamy datę wyjazdu w tytule . Jakiś czas już tu Basiu jesteś więc powinnaś wiedzieć . Dobrej kuracji
Trudno się coś dowiedzieć jak się zakłada nasty temat o tej Julianówce. W poprzednich ludzie opisywali ci swoje pobyty . Na niektóre odpowiadałaś i myślę ża zakładając nowe tematy dalej nic nie będziesz wiedziała. Jeśli chcesz wrócić do tamtych tematów to należy w lewym górnym rogu kliknąć na WIĘCEJ, TWOJE TEMATY, wybrać z listy ten który cię interesuje , kliknąć na niego i na odpowiedz i piszesz w jednym nie robiąc sobie w głowie bałaganu i nie zaśmiecając forum. Powodzenia.
Jan dzięki za poradę ! czyżby nie można dopytać ? Nie pytam o rozrywki bo to nie interesuje mnie tylko o ogólne warunki ,tak jak i Pana też interesuje prawda? Pozdrawiam
Można a nawet trzeba tylko należy to robić w jednym temacie a nie zakładać kilka bo się pogubisz. Byłem w tym sanatorium na jakiejś imprezie ale jak jest w pokojach i z zabiegami to nie mam pojęcia. Dobre usytuowanie.