Busko Zdrój od 12 lipca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
barbral
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2014 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Busko Zdrój od 12 lipca

Post autor: barbral »

Ktoś się wybiera do WSZUR w Busku w terminie 12.07 do 09.08?
A opinie?
Awatar użytkownika
Pasjaart
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2020 17:16
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 1 raz

Re: Busko Zdrój od 12 lipca

Post autor: Pasjaart »

W styczniu była tam koleżanka.trudno się dodzwonić żeby o cokolwiek dopytać.ja będąc w też w styczniu,ale w Krystynie (nasze turnusy lekko się pokryły,razem 2 dni) chodziłam pytać o różne sprawy dla niej na recepcję.przyjęcie trwało długo,ale byli świeżo po remoncie i może dlatego bo cały ośrodek na raz zapełnili ludźmi.jakoś to trzeba było ogarnąć ;) pokój dostała 2-osobowy.zabiegi wszystkie na miejscu,choć sporo trzeba chodzić z tego co od niej wiem,bo budynek ma wewnętrzne łączniki i zabiegi są porozbijane na cały obiekt.basen na miejscu.jedzenie bardzo chwaliła.zabiegi miała dopasowane do jej choroby,ale wiem że z lekarzem nie miała kłopotu.na miejscu masz kawiarenkę,w dzień kawa/ciastko/itp,wieczorem tańce.zawsze w tym lokalu jest dużo ludzi.jeżeli chodzi o wiek kuracjuszy to jest duża rozpiętość.przyjeżdża tam ZUS,NFZ,żołnierze po misjach.także zawsze można poznać kogoś fajnego...nie byłam więc więcej nie pomogę.
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lip 2014 17:45
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: mismiod »

Witaj Bajbral,.Byłam w lutym tego roku w wojskowym w Busku,bardzo polecam,chyba że coś zmienił covid.Wszystko jest tak jak powinno być, personel pełna kultura,jedzenie różnorodne i do syta,,zabiegi bardzo dobre.Jest to jedno z najlepszych sanatoriow w jakich byłam.Busko w lipcu urokliwe,,myślę że skończyli remonty w parku zdrojowym.Milego pobytu. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Także wybieram się do tego Szpitala od 12 lipca. Mam trochę obaw w związku z koronawirusem.ale i tak bardzo się cieszę. Nigdy nie byłam w Busku. Ale słyszałam o nim same pozytywne opinie. Mam nadzieję na fajne towarzystwo, dobre zabiegi i super pobyt. Barbral byle tylko z powodu zwiększenia ilości zachorowań nie odwołali nam pobytu. Jeśli uda się wyjechać będzie dobrze. Innej opcji nie przewiduję. :lol: :lol:
barbral
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ja się wybieram... Byłam kilka lat temu w Busku, ale w Krystynie. Wtedy wojskowy uchodził za jedno z najlepszych miejsc... okaże się.
Pozdrawiam
Barbara
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Wojskowy w Busku nadal jest najlepszym miejscem. Wszystko na najwyższym poziomie. Dla mnie najważniejsze są zabiegi i te to po prostu mistrzostwo świata. Będziecie zadowolone. Może już do tego czasu pozwolą wychodzić. W tej chwili nadal tylko można do parku i ogrodu na terenie.
barbral
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Do parku i na terenie?? Czyli koszary?? To bez sensu przeciez... 4 tygodnie??
barbral
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ponawiam wątek. Busko Zdrój. Szpital wojskowy od 12 lipca. Ktoś się wybiera?
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Basiu będziemy chyba tylko obie z Forumowiczów. Przetrzemy szlaki. A za nami tysiące. :lol: Już podobno szpital otwarto, więc nie będzie źle. A nawet będzie super. Marzę o odpoczynku. Pozdrawiam. :) :kwiat:
barbral
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mam taką nadzieję. Jeszcze tylko przebrnąć przez covidowe badania i można się pakować. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ