Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Tu Jurek z Żory woj. śląskie Też mam skierowanie z ZUS do Stróże 569 do Centrum w terminie od dnia 26.11.2020 roku i też mam podobny problem z dojazdem Aby dostać się z Żor do Stróże zwyczajowymi środkami lokomocji PKP lub PKS mam 3 lub 4 przesiadki Dopiero 1 raz dziś się zalogowałem i może tym sposobem uda mi się znaleźć jakieś rozwiązanie z transportem i wspólnym z kimś dojazdem do Stróże z mojego rejonu A może ktoś jedzie z samych Żor lub najbliższej okolicy Proszę o odzew w tym temacie Mój telefon: [] i dzięki (-:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2020 09:34 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr tel.
Cześć Tu Jurek z Żor Do Stróże jadę 1 raz Wcześniej byłem w Wysowa Zdrój i Krynica Zdrój Z tego co widzę to nie licząc panującego koronawirusa to ciężko jest się niestety dostać z Żor do Stróże Do Wysowej i Krynicy Zdrój była tylko 1 przesiadka a tu do Stróże aż 3 lub 4 Pobyt rehabilitacyjny z ZUS mam od 26.11.2020 roku Czy jedzie może ktoś z Żor lub najbliższej mi okolicy na ten sam turnus co ja Z wielką chęcią skorzystał bym z pomocnego dla mnie transportu i dołożył bym się do wspólnego przejazdu w obie strony Mój telefon: [] Dzięki za odpowiedź (((-:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2020 09:34 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr tel.
Cześć Andrzeju i dzięki za info Mam nadzieję, że wszystko zrobiłem dobrze i teraz będzie już ok Co do Twojego zapytania o komisję to teraz w tych zwariowanych czasach odbywa się to zdalnie a wniosek złożyłem w ZUS w sierpniu 2020 Obecnie nie ma fizycznych kwalifikacji na komisjach lekarskich, czy się kwalifikujesz lub nie na leczenie stacjonarne w ramach prewencji rentowej ZUS Wszystko odbywa się zdalnie i do domu dostajesz info z ZUS o decyzji Lekarza Orzecznika ZUS, czy się kwalifikujesz lub nie na rehabilitację Za Twoją radą kończę pisanie i przechodzę do poszukiwania połączeń kolejowych Raz jeszcze dzięki Pozdrawiam życząc zdrowia i miłego dnia (-: