Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Miałem pokój w Mewa 1 pokój miałem od recepcji w lewo na końcu korytarza później zostałem przeniesiony
dwa pokoje wcześniej na przeciwko pokoju pięlęgniarek
wyposażenie pokoju to wygodne łóżka z lampkami
telewizor dodatkowo telewizja dodatkowo płatna część pokoji z balkonem wspólna łazienka dla dwóch osób łazienka dzieli pokoeje.częśćć zabiegów miałem w budynku to się nie przemieszczałem jak chodzi o zabiegi wodne typu basen to trzeba przejść do budynku Mewa 5 tam też się odbywają kąpiele perełkowe i solankowe masaże jak chodzi o ćwiczenia to trzeba przejść do Mewy 4 tam w salce i odbywają się tam ćwiczenia i jeszcze na przyrządach ćwiczenia. Mewa 2 to jest budynek z pokojami . Bardzo blisko do morza przejście przez park do Centrum spacerkiem jakieś 15 min a do pociągu jeszcze bliżej najbliżej to iść do kładki są windy i jakieś 600 m jest Sanatorium Mewa najpierw trzeba podejść do Mewy 5 tam się zarejestrować i tam przydzilali pokoje można też dostać pokój w Mewie 5.
Pozdrawiam
Adam
Zazdroszczę bardzo dobre opinie więc bedziemy w tym samym terminie. Ciekawa jestem czy będzie można jaoś zorganiozować sobie czas a nie siedzieć tylko w pokojach
Do Adam1978
Dziekuję Ci za podpowiedź, mam nadzieję że bede zadowolona bo to 4 termin przez ten covid. Fajnie jak ktoś napisze jakieś spostrzeżenia. Ja chciałabym jednak trochę dobrych zabiegów dostać. Powiedz mi jak z dostępnością, chętnie lekarze przepisują czy nie ma możliwości? Pozdrawiam Jola