Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Trochę mnie niepokoi brak opinii o Jantarze w Dziwnówku , czy ten obiekt w ogóle funkcjonuje , czy też z wyjątkiem wczasowiczów nikt tam nie jeździ.
Może jakaś dusza tam zawitała na turnusie z ZUS-u , będę wdzięczny za opinie .
Witaj ja tam byłam tylko zobaczyć ale mąż był z ZUSu był zadowolony aż....za bardzo . do pokoi żadna pielęgniarka nie chodzi sprawdzać czy po 22 się jest czy nie zabiegi i tańce na miejscu okolica ładna.
Witam w Jantarze byłem w tamtym roku kilka dni prywatnie-obiekt położony blisko morza oddziela go tylko mały las,pokoje czyste i ładne tak jak cały budynek, baza zabiegowa na miejscu włącznie z ładnym basenem-nie wiem jak wygląda turnus z ZUS bo na takowym nie byłem,miejsce bardzo ładne tak samo jak sam Dziwnówek,pozdrawiam i miłego pobytu
Byłam 3 lata temu na turnusie z ZUS-U W Dziwnówku.Wróciłam bardzo zadowolona. Rehabilitacja na wysokim poziomie.
Warunki socjalne bardzo dobre. Czysto, miły personel. Polecam.