Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Otrzymałam skierowanie uzdrowiskowe szpitalne od 11.05 - 1.06 Kujawiak Inowrocław mogę prosić o aktualne oceny tego sanatorium jeśli możliwe to opinie kuracjuszy obecnie tam przebywających,dziękuję bardzo.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2022 11:35 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Witam, wybieram się w tym samym czasie od11.05- 1.06 do tego samego sanatoriu i też na szpitalne leczenie sanatoryjne.Skąd będzie Pani jechać? Małgorzata
Dosia 111.ja jade z poznania,wlasie sie zastanawiam jaki srodek lokomocji wybrac nie ma duzego wyboru albo pociag wzglednie fliksbus mozna jeszcze hopfer ale moimzdaniem zbyt pozno jezdzi ,pozdrawiam
Jestem obecnie w Inowrocławiu ( ale w snatarium przy Tęzni ) Spotałam krajankę z Wrocławia która jest w Kujawiaku i jest bardzo bardzo zadowolona. Pozytywne nastawienie i bedzie super. Park Zdrowjowy jest super, tęznie i inne atrakcje nie pozwalaja się nudzić.