Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
bog w tytule tematu powinna być zawarta nazwa sanatorium ,jak myślisz ile osób otworzy ten temat ,by się dowiedzieć opinii o czym ,lub o kim szukasz?popraw pozdrawiam cieplutko
Jak wpiszesz w Google ,to jest sporo inf na temat tego sanatorium i galeria,ale rozumiem ,że potrzebujesz opinii kogoś kto tam był ,myślę ,że otrzymasz takie inf.Ludzie wszedzie bywają Czekaj cierpliwie ,cierpliwośc jest cenną zaletą
bog pisze:szukam opoinii o sanatorium RUCH w Ciechocinku, wyjeżdżam tam w czerwcu, czy w pobliżu Ciechocinka jest jakaś plaża. Pozdrowienia bog
Witaj!Ruch to dobre sanatorium z baza zabiegową na miejscu o warunkach socjalnych nie bardzo wiem.CO do tej plaży to będzie ok 1,5km spacerkiem nad Wisłę.W Ruchu jest kawiarnia i codziennie wieczorem sa tańce przy muzyce na żywo.Sanatorium położone jest blisko lasu.Jeśli chcesz wiedzieć więcej pytaj.
Przyjemnego pobytu.Pozdrawiam
Sądzę, że bog nie do końca wie, gdzie położony jest Ciechocinek. Do plaży w potocznym tego słowa znaczeniu jest jakieś 200 kilometrów. Nad Wisłą, o której też mowa nie ma plaży tylko dzikie chaszcze i niewielkie połacie trawy, które trzeba dzielić nieraz ze zwierzyną wypasaną przez okolicznych mieszkańców. Odległość od RUCHU do Wisły oceniłbym na jakieś 3-4 kilometry. Można oczywiście dojść ulicą Traugutta do odnogi Wisły, która wg stanu na listopad 2011 jest śmierdzącym, prawie bez wody zarośniętym bajorem nie mającym nic wspólnego z dawną "łachą" gdzie odbywały się za "niesłusznej komuny" festyny i pikniki rodzinne. Co do lasu - też nieporozumienie. Najbliższy las położony jest jeszcze dalej, bo przy drodze Włocławek-Toruń. To jakieś 4-5 km. Aktualnie budowana tam jest autostrada. Do lasu tego dokładając jeszcze ok. 2-3 km można dojechać przez wieś Wołuszewo z Ciechocinka ulicą Wołuszewską. Pisanie, że RUCH położony jest obok lasu jest wprowadzeniem w błąd. Niedaleko RUCHU jest natomiast zagospodarowany park sosnowy. Ogólnie : Sanatorium OK. Jako pierwsze w Ciechocinku otrzymało międzynarodowy znak jakości ISO.MIłego pobytu.
Witam!
Może nie dokładnie sprecyzowałam ale chodzi o park sosnowy.A co do Wisły to jak ja byłam była mała plaża co prawda byłam tam przed powodzią. Pozdrawiam moim zamiarem nie było wprowadzenie w błąd