Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, nie znalazłam aktualnych opinii, podobno jest problem z mokrymi zabiegami, telefonicznie dementują pogłoski ale znajoma znajomej na turnusie była i podobno to nawet od stycznia są problemy. Wiem, że nie można wcześniej przyjeżdżać, nie rezerwują pokoi ale podpowiedzcie czy da się negocjować zmiany? Pozdrawiam
114 osób zajrzało 0 odpowiedzi czyli jest zainteresowanie ale widocznie żaden kuracjusz z naszego forum nie był w tym roku. No szkoda. To nie ja jadę ale opowieści z drugiej ręki po powrocie postaram się zapisać.
Dziękuję, jeszcze raz obejrzałam stronę i faktycznie jest w opisie sanatorium dopisek w informacji, że z powodu przekroczenia norm biologicznych wyłączono wirówki i kąpiel perełkową i wdrożono proces dezynfekcji (hihi od stycznia?) Dla mnie może nie problem ale nie wszystkie osoby starsze śmigają po internecie dlatego staram się pomagać okolicznym przyszłym kuracjuszom. Pozdrawiam
Witam też mamy skierowanie do tego sanatorium Przy Tężni i dzwoniłam w sprawie wcześniejszego przyjazdu dowiedziałam się że nie ma
takiej możliwości .Obok tego sanatorium jest hotelik Pod Tężniami i tam zrobiliśmy rezerwację noclegu ze śniadaniem. Pozdrawiam