Sanatorium „Bursztyn” Dąbki

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mika51
Na forum od: 20 lip 2024 19:23
Oddział NFZ: Mazowiecki

Sanatorium „Bursztyn” Dąbki

Post autor: Mika51 »

Sanatorium „Bursztyn” Bobolin Dąbki
właśnie wróciłam z super sanatorium (VII 2024r) Najlepsze w jakim byłam. A byłam już 5 raz 8-)
Sam obiekt jest na wysokim poziomie. Miałam wrażenie że jestem raczej w SPA. Zabiegi przepisane przez lekarza robiły dobrą robotę Do tego ćwiczenia w basenie i jacuzzi z solankową wodą sprawiły że wzmocnione zostały efekty leczenia.
Pyszne jedzenie p. Kucharka jest mistrzynią w swoim fachu. Właściciel obiektu dba nie tylko o kuracjuszy prywatnych ale też sanatoryjnych. W każdy wtorek był grill ( pysznie upieczone mięsko, warzywa a do tego hit smalczyk ze skwarkami i kiszone ogórki oraz świeże surówki . W każdą środę tańce i raz w tygodniu 2 godzinny koncert skrzypcowy. Oprócz tego zajęcia z jogi i nauka tańca prowadzona przez profesjonalistów.
Do morza ok 600 m bardzo przyjemna leśna aleją wyłożoną kostką.Do miasta ok 1km.
Brawa dla właściciela obiektu, przemiłych Pań fizjoterapeutek,kelnerek
Pelusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:06
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium „Bursztyn” Dąbki

Post autor: Pelusia »

Dzięki Mika51 za podzielenie się opinią o Bursztynie, troszkę się tego obawiam, bo termin wczesno-wiosenny ale nie mam wyboru, taki mi przydzielili ;) Mam nadzieję, że wyjazd będzie udany i nie zanudzę się tam a zabiegi pomogą uporać się z kręgosłupem :P
ODPOWIEDZ