Parę dni temu dowiedziałem się że jadę do Kołobrzegu do Sanatorium Mewa na turnus od 27.10.2024 do 17.11.2024. Ponieważ będzie to mój dziewiczy pobyt w sanatorium więc czytam i czytam co mnie tam może spotkać dobrego i złego. Szukam aktualnych informacji odnośnie warunków mieszkalnych, żywieniowych i oczywiście najważniejsze oferowanych zabiegów( jakie wybrać najbardziej jeśli można wybierać)
Może ktoś z Was jedzie w tym terminie? Jestem z woj. opolskiego i rozważam parę opcji dojazdu samochodem albo bezpośrednio nocą albo od strony Szczecina(od rodziny) nad ranem( jeszcze nie wiem co wybiorę).
Może ktoś jedzie do tego lub do innego sanatorium w Kołobrzegu w tym terminie i by chciał podwózkę za częściowy zwrot za paliwo.
Bardzo jestem ciekaw opinii osób ktore są teraz ale i tych co były w podobnym terminie w roku ubiegłym. Czy jest tam co robić oprócz spacerów? Co polecacie itd itp. Rady co zabrać ze sobą bardzo mile widziane. Z posiadanych informacji prawdopodobnie będę w Mewa 5 lub Mewa 3( jakie zalety i wady posiadają? czym się różnią? Tyle się naczytałem że już powoli
Odopwiedzi czy tu czy na PW bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i może z niektórymi osobami do zobaczenia na turnusie