Hutnik Szczawnica Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Hutnik Szczawnica Zdrój

Post autor: syrenka »

Witam! Czy ktoś sie wybiera w połowie lipca do Hutnika.Jestem z wielkopolski.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Re: Hutnik Szczawnica Zdrój

Witam! Wyjeżdżam do Szczawnicy do Hutnika 15 lipca czy ktoś też wyjeżdża w tym terminie.
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2013 19:44

Post autor: piojar »

Droga Poznanianko ja tam bylem tzn,Piotrek polecam jakos tam dojedziesz czego Ci zycze fajno jest miasteczko ladne zobacz na galeriach foto baw sie dobrze milego pobytu zadowolony kolega tez kuracjusz Piotrek.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Piotrek !!! Post jest z 2010 roku ,,,,Zawitałam do Hutnika ,,,było fajnie mieszkałam na 10 piętrze ,,Najlepsze były powroty ,,po 22 bliżej 24 ,,,winda nieczynna ,,hi hi super gimnastyka ,,, ;) byłam na turnusie rehabilitacyjnym ,,,Pozdrawiam ,,,B,,,
piojar
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2013 19:44

Post autor: piojar »

witaj Droga Poznanianko faktycznie post z 2010 roku nie zauwarzylem ale chodzilo mi o to ze jak sie gdzies bylo i bylo fajnie to sie chce komus zawsze przekazac jak najlepsze i najmilsze opinie ze swego pobytu a uwierz mi mialem tzw. Bajke niewiem czy jeszcze kiedys kolwiek bedzie mi tak dobrze i tak wspaniale jak w Hutniczku ja bylem od 03-11 -2011 mieszkalem na 6 pietrze w pokoju 609 nigdy tego nie zapomne a wieczorne powroty to sie zgadza super sprawa ,wogule ten co wymyslil sanatoria to powinien miec pomnik a co mial gosc leb na karku pozdrawiam Cie serdecznie kolezanko droga Piotrek z Jastrzebia Zdroju.
ODPOWIEDZ