barszym było cudownie Wysowa to Raj na ziemi. Cisza spokój , opiekun który organizuje wycieczki po okolicy i , na szlak - za darmo , ognisko świetna zabawa kapela góralska 20zł , biesiada z gazdą 22zł ,wycieczka na Słowackie Tatry widok że dech zapiera ok.100zł i dużo więcej . Przewodnik p. Maria wyjścia na szlak i wyjazdowe po okolicy w cenie od 10-30zł. Szlaki o różnym stopniu trudności , mniej sprawni też mogli iść bo chodziliśmy spokojnie i pomalutku i czas na odpoczynek też był. Pięknie krążący nad Biaweną myszołów , bociany , lisy spacerujące jak psy ludzie je dokarmiają. Tama bobrów , wieczorem można było je zobaczyć . Na łące rosną storczyki

a przede wszystkim do o koła góry i lasy i śpiew ptaków. Na recepcji przyjęcia sprawnie i szybko obsługa miła , mieszkałam w pokoju 3os. po remoncie wszystko nowe , wygodne spanie każda z nas miała swoja szafę, szafkę nocną i jeszcze półkę wiszącą

Pokój duży ładny słoneczny - duża łazienka też po remoncie . a moje współlokatorki wspaniałe dziewczyny tęsknię za nimi, bardzo dużo czasu razem we trzy .Te pokoje przed remontem tak jak pisałaś .Ręczniki po 2 ale z uwagi na mokre zabiegi spytałam czy dostane 3 bez problemu.Wymiana raz w tygodniu, pokoje sprzątane co 2 dzień . Zabiegi bicze szkockie i kąpiel mineralna w zakładzie przyrodoleczniczym spacerkiem przez park , jak pada deszcz można jechać busem za darmo , bilet na busa 1zł, dla osób mających problem z chodzeniem bus za darmo. Park jest piękny zadbany dużo kwiatów ławeczki altanki, oczywiście fontanna wieczorem pięknie podświetlona i cudowna pijalnia wód.Basen i inne zabiegi na miejscu. Ja tak naprawdę nie mam na co narzekać, masażysta trafił mi się super . Jedzenie -ja dieta smakowało jadłospis tygodniowy, dokupowałam oscypki i bundz - przywożą do Biawenny . cdn
Serdecznie pozdrawiam idę popracować