Bryza listopad/grudzień 2012

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Bryza listopad/grudzień 2012

Post autor: Ela »

Hej kuracjusze!
Czyż nie było super? Tanczyłam co 2 dzień, jedzenie rewelacja. Zabiegi ,jak ktoś się chciał podkurować , to na pewno to zrobił. Towarzystwo rewelacyjne . Kadra rehabilitacyjna bardzo dobra . Basen? nie tylko na miejscu, ale dobra rehabilitantka . No , nie wspomnę ,że ratownik niejednej serce podbił! Jeszcze dziś ja sama bym popływała :lol: Pani Kasia od gimnastyki ? Takiej pomocnej osoby dawno nie widziałam!!!!
A tak na marginesie... malkontentów nie brakuje. Zawsze sie znajdą! Ja osobiście zapraszam do Bryzy,.Opieka bardzo dobra, ordynator wie po co tam jest.jedzenie bardzo cobre ,warunki bytowe również. Zapraszam
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Re: Bryza listopad/grudzień 2012

Post autor: lukas385 »

Hej :D Właśnie zainstalowałem się w Bryzie :D Pokój 503. Zabrałem ze sobą masę pozytywnej energii :D Mimo wcześcniejszego przyjazdu już zawiązały się pierwsze znajomości :P Będzie dobrze... hmm... musi być dobrze :D W tym temacie będę pisał na bierząco co się dzieje. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :!: :!: :!:
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj w Bryzie!!! Będziesz zadowolony. My chcemy tam wrócić :D Miłego pobytu. pIsz co się tam dzieje. Szkoda,że sie minęlismy :(
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Pierwsze moje spostrzezenia dotyczace Bryzy. Osrodek jest bardzo ladny, warunki pokojowe w miare dobre, mimo ze pokoj nie za duzy to jest w nim praktycznie wszystko czego trzeba. Obsuga jak na razie bardzo mila :D Od Recepcionistek, przez obsluge kuchni, po pielegniarki. Serdecznie pozdrawiam z Dzwirzyna! Wlasnie wybieram sie nad morze :D
malgosia62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2012 09:13
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: malgosia62 »

Właśnie pomału zaczynam wracać do rzeczywistości. Było super , ekipa zgrana, wiadomo nie 100% ale 80% a to jest dużo. Tak jak "Ela" pisze zabawa, zajęcia rehabilitacyjne, spacery itp. Obsługa super, Pani Kasia SUPER , wszyscy uprzejmi , było perfekt. Od stycznia 2013 pokoje mają być tylko 2 osobowe i kilka 1 osobowych, turnus ma trwać 21 dni (wiadomość od prac. ośrodka). Pozdrawiam wszystkich z którymi byłam na turnusie, zajęciach i oczywiście na tańcach.
forumowicz

Re: BRYZA WYJAZD 6-12-2012

Post autor: forumowicz »

A wyjeżdżać się nie chciało. Dotarłem pociągiem do domu nawet bez opóźnienia a sypało trochę śniegiem . Pozdrawiam wszystkich kolegów z TURNUSU W BRYZIE Sylwka ,Ele ,Muszka,Michała,Irenkę i pozostałych świetnych wesołych ludzi ,napiszcie jak dojechaliście? A może Besa się odezwie? ;)
PiotrekGdansk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2012 11:22

Re: BRYZA WYJAZD 6-12-2012

Post autor: PiotrekGdansk »

Piotrek pok.603

Witam
Ja też wróciłem już do rzeczywistości.Wracałem z Michałem z pokoju 605.W sexatorium było super nie ma co narzekać.Pierwszy szok oczywiście był ale potem już było dobrze.Zabiegi nawet nawet,ekipa turnusu tez całkiem całkiem.Porobiły sie grupki na spacery itp. i na rybkę he he mowa tu o Wiesiu,który rybkę jadł prawie codziennie.
Wracając do słowa rzeczywistość to po przyjezdzie do domu dostałem pismo o tym że zwalniają mnie z pracy :(

Pozdrowienia dla wszystkich z turnusu 13 list do 6 grudnia 2012r
Dla Michała,Krzyśka,Wiesia,Tobiasza i innych
PiotrekGdansk
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2012 11:22

Post autor: PiotrekGdansk »

Było super tylko szkoda,że internet tylko na korytarzu był i siedziałem tam często zamiast w moim pokoju 603. A tak to się jakoś przyzwyczaiłem do tego sexatorium,że po wejściu do domu było mi tak dziwnie.Moja mała 15 miesięczna córka mnie nie poznała dopiero po czasie zaskoczyła,że to tata he he.
Pozdrowienia dla wszystkich
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Piotr. To przykre z praca. Dla Ciebie też pozdrowienia.My internet mieliśmy w pokoju,tylko trzeba było znleźć miejsce :)
malgosia62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2012 09:13
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: malgosia62 »

Małgosia pok.104

Wracałam też pociągiem ale niestety już od Białogardu miał opóźnienie 55 minut. Do domu dotarłam na 1.00 w nocy. Szczęściarze ja miałam z was wszystkich najdalej. Pozdrawiam wszystkich z którymi chodziłam na zajęcia, na tańce, na papierosa i na długie spacery plażą. :)
ODPOWIEDZ