Kudowa Zdrój Zacisze

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nelkanel
Na forum od: 10 gru 2012 16:16

Kudowa Zdrój Zacisze

Post autor: nelkanel »

Witam! Może ktoś ostatnio był w sanatorium "Zacisze w Kudowie Zdroju. Proszę o opinię na temat warunków mieszkalnych i wyżywienia. Byłam 6 lat temu w Kudowie, w "Koga".
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Re: Kudowa Zdrój Zacisze

Post autor: Bietka »

Byłam w Kudowie ale w Zameczku, do Zacisza zajrzałam i miałam tam koleżankę. Jest to sanatorium trochę na uboczu, pod górkę z centrum ale nie tak daleko. Na wiekszość zabiegów trzeba chodzić do Parku Zdrojowego a na basen do Zameczka. Latem nie było z tym problemu ale zimą to lekka niedogodność,Jedzenie chyba lepsze niż w Zameczku (tam był catering fu) i warunki lokalowe z tego co słyszałam dobre. Ogólnie niewielkie sanatorium więc łatwiej o integrację i dobry klimat.Koleżanka była zadowolona choć nie jest to lukusu Zameczka w którym spędziłam upalne lato 2012. Piozdrawiam. Kudowa jest piękna, może też zimą.?
nelkanel
Na forum od: 10 gru 2012 16:16

Re: Kudowa Zdrój Zacisze

Post autor: nelkanel »

Witam! Dziękuję za informacje o sanatorium. Mam nadzieję, że będzie fajnie.
ODPOWIEDZ