jak oceniacie sanatorium w Sobieszewie???

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2012 00:08

jak oceniacie sanatorium w Sobieszewie???

Post autor: SIMONA »

Witam ja bylam tam od 2.01- 25.01.2013r.Szczerze bylo naprawde super ,no ale to tez duza zasluga wspanialych kuracjuszy z ktorymi spedzalismy milo czas,podziekowania rowniez dla Krzyska ktory na wieczorkach tanecznych gral nam fajna muzyke .......... rehabilitanci tez super mieli cierpliwosc z nami:),obsluga medyczna bardzo mila:)sam osrodek to troche wad mial... ogolnie jestem bardzo zadowolona z uzdrowiska nie wiem jak ludzie opisuja ze im bylo tak zle i warunki slabe ,nie pradwa nie sa takie zle,nie wymagajmy luksusow,luksus to w domku:)pozdrawiam turnus z 2.01-25.01.2013r.buziaki
anulina77
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2013 14:00
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Re: jak oceniacie sanatorium w Sobieszewie???

Post autor: anulina77 »

POZYTYWNIE :D
elew
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 08:41

Post autor: elew »

Byłem i miło wspominam odbyty tam turnus ZUS w m-cu czerwcu 2013r. Jak na taki obiekt, to warunki były dobre, choć dla niektórych mogłoby się wydawać, że odbiegają od standardów. Pokoje o różnym standarcie, choć lazienki w każdym pokoju. Brak balkonów, suszarek bielizny w każdym pokoju. Jedzenie dobre, bardzo smaczne i jak dla mnie wystarczające, choć byli tacy co im ciągle było mało - mogli jeść za czterech i tak było dla nich za mało.(ciągłe komentarze do posiłków - ciekawe co jedli w domu ?). Miesiąc czerwiec, to okres ciszy, brak jeszcze wczsowiczow, więc można było dowoli wylegiwać się na plaży i w pabach. Dla tych co uwielbiają zabawę tj. taniec, to w tym opkresie była żenada. Dopiero pod koniec turnusu, kilka dni można było skorzystać z dyskoteki odda,lonej od ośrodka JANTAR ok. 700 metrów. Obsługa przemiła, prócz jednej pielegniarki. Być może baba bez chłopa" - bardzo zadrosna, że kuracjusze wypoczywają za doarmo i jeszcze miło spędzają czas. Złośliwe, wredne babsko.

Pozdrawiam wszystkich z turnusu -3 czerwca do 24 czerwca 2013r.
elew
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 08:41

Post autor: elew »

elew pisze:Byłem i miło wspominam odbyty tam turnus ZUS w m-cu czerwcu 2013r. Jak na taki obiekt, to warunki były dobre, choć dla niektórych mogłoby się wydawać, że odbiegają od standardów. Pokoje o różnym standarcie, choć lazienki w każdym pokoju. Brak balkonów, suszarek bielizny w każdym pokoju. Jedzenie dobre, bardzo smaczne i jak dla mnie wystarczające, choć byli tacy co im ciągle było mało - mogli jeść za czterech i tak było dla nich za mało.(ciągłe komentarze do posiłków - ciekawe co jedli w domu ?). Miesiąc czerwiec, to okres ciszy, brak jeszcze wczsowiczow, więc można było dowoli wylegiwać się na plaży i w pabach. Dla tych co uwielbiają zabawę tj. taniec, to w tym opkresie była żenada. Dopiero pod koniec turnusu, kilka dni można było skorzystać z dyskoteki odda,lonej od ośrodka JANTAR ok. 700 metrów. Obsługa przemiła, Pozdrawiam wszystkich z turnusu -3 czerwca do 24 czerwca 2013r.
ODPOWIEDZ