Krynica Górska Sanatorium BESKID

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Krynica Górska Sanatorium BESKID

Post autor: Bozena2 »

Witam. Wyjeżdżam 28 maja 2013 do Krynicy, san. "Beski". Jeśli ktoś był w tym sanatorium, proszę o wpis, jak tam jest. wprawdzie tak się cieszę, że to Krynica, że chyba nic nie jest mnie w stanie odstraszyć, ale wiedzieć chciałabym. A może ktoś też tam jedzie w tym terminie. pozdrawiam wszystkich nie mogących sie doczekać wyjazdu i nie tylko.
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2011 18:33

Re: Krynica Górska Sanatorium BESKID

Post autor: BeciaN66 »

Witaj.Ja jadę do tego sanatorium, ale wcześniej od Ciebie, bo od 9 kwietnia.Też czekam,aż ktoś się odezwie, kto pojedzie na ten sam turnus,ale narazie nikt się nie odzywa. Napiszę po powrocie jak było,ale zapewne jeśli trafię na fajnych ludzi, to będzie super.Pozdrawiam
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

witam
nikt nie jedzie do Krynicy 28 maja? może jednak ...
pozdrawiam Bożena
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Becia napisz jak tam jest. Życzę fajnych ludzi wokół, trafionych zabiegów i super pobytu. Tobie został już tylko miesiąc z kawałkiem, niedługo pakowanie. Ja mam z tym zawsze problem. Na miejscu okazuje się, że powinno sie zabrać nie te rzeczy, które się wzięło. pozdrawiam
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Bożenko. Jadę do sanatorium już po raz piąty, więc mam nadzieję,że spakuję się należycie. Poza tym jadę samochodem, więc mam dużo miejsca :lol: .Cieszę się i tylko myśę, czy trafię na jakąś bratnią duszę w pokoju :roll: .Jestem osobą niepalącą, więc zawsze obawiam się,żeby ta druga osoba też nie paliła... Gdy byłam pierwszy raz w Muszynie miałam właśnie taką panią,która paliła na okrągło i chyba jakieś ohydne papierosy, bo do dziś pamiętam,że ciągle miałyśmy otwarte okno, a i tak nic to nie dawało...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

BeciaN :) :) popros przy przydziale pokoju ,o panią niepalacą ,masz takie prawo :) Pozdrawiam i miłego pobytu w Krynicy :)
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Becia. Też nie palę i znam ten ból.Ostatnio mieszkałam w pokoju typu studio i panie z sasiedniego pokoju paliły w pokoju, chociaż nie było wolno, ale na szczęście rzadko bo komentowałam to w przedpokoju (współnym). proponuję zadzwonić i poprosić w recepcji o przydzielenie osoby niepalącej, albo w recepcji przy przyjęciu do sanatorium. Ja zawsze biorę ze sobą czekoladki i daję "miłej pani" w recepcji. Wyjazd samochodem daje tę przewagę, że można zabrać ze sobą wszystko, co może być potrzebne...
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Macie rację miłe kolezanki,trzeba poprosić panią w recepcji.Tak też zrobię.Widzę Bożenko,że też byłas w takiej jak ja sytuacji...Człowiek nie chce być upierdliwym dla innych, to albo to pokornie znosi, albo, gdy zwróci uwagę,jest zaraz na straconej pozycji. Mam nadzieję,że poradzę sobie jakoś.
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

to znowu ja
może jednak ktoś też dostał skierowanie na 28 maja, albo ktoś wrócił i napisze jak tam jest
pozdrawiam :)
lewis21
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 13:41

Post autor: lewis21 »

wyjeżdżam 16 marca jak bede na miejscu i bedzie dostep do neta, dam znac co i jak
ODPOWIEDZ