"Excelsior" Iwonicz Zdrój wybiera się ktoś?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 15:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

"Excelsior" Iwonicz Zdrój wybiera się ktoś?

Post autor: zabbix »

Witam. Wybiera się ktoś do Iwonicza na turnus 24.10-14.11? Pozdrawiam.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: "Excelsior" Iwonicz Zdrój wybiera się ktoś?

Post autor: dzi »

Witaj Zabbix. Gratuluję przydziału - skierowania do tego uzdrowiskowego szpitala.
Byłem tak dwukrotnie - jeszcze przed remontem ;) . Pozdrawiam.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

dzi czego mu gratulujesz ??? Jak ja pamietam to tam remont trwa 20 lat.zabiegi na miejscu,oprócz basenu,ale bus odwozi i przywozi z Zakładu Przyrodo-leczniczego.Nie ma co gratulować,bo sa lepsze sanatoria.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 13

Post autor: henrys66 »

Boguś masz rację, są dużo lepsze sanatoria. Najważniejsza jest ekipa.jak są fajni ludzi to wszędzie będzie super. :D
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Taki przydział dostałem i nie ma co kombinować i tak miałem farta,że mam wyjazd w bardzo krótkim terminie. Jak pisaliście ,będą fajni ludzie to będzie fajnie zresztą jak wszędzie.Nawet w Stróżach w ubiegłym roku było super!Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

Zabbix masz zupełną rację. Najważniejsze jest fajne towarzystwo. Iwonicz Zdrój też jest super, a baza kulturalno - rozrywkowa jest spoko. Szczególnie znany na całą Polskę "Krakowiak". Wpadam tutaj bardzo często. Mam tylko godzinę jazdy samochodem. Jeśli lubisz wyjazdy w teren to jest mnóstwo wycieczek. Proponuję zabrać też paszport.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zobaczy się,pozwiedza, tam akurat mnie jeszcze nie było.Coś nikt się jeszcze nie przyznaje do wyjazdu.... Zdradźcie mi proszę jak jest z parkingiem i netem w pokojach? Dzięki pozdrawiam.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Zabbix parking obok i na tyłach szpitala płatny 50 zł(2008 i 2010r.). Nie stawiaj auta przy drzwiach zaplecza kuchni :) . Internet - gdy tam byłem to dwa komputery dla kuracjuszy przy recepcji. Do pokoi tylko na parterze doprowadzona była sieć z możliwością podłączenia własnego komputera.
Bogjan nie jestem minimalistą, ale mnie cieszyło, że jednak remontują ten zabytkowy
obiekt, że jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych, że nie można było narzekać
na bazę zabiegową, czy standard odnowionych pomieszczeń. Nie bez znaczenia również brak kosztów typu dopłata czy klimatyczne. Jeśli nie miałem wpływu na wybór miejsca
leczenia, nie kusiłem się na rozpatrywanie czy są lepsze czy gorsze uzdrowiska.
Pozdrawiam.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Jeden komputer przy recepcji,a poza wifi na parterze,na pierwszym i drugim piętrze.Dobrze chodzi z Orange,Plus.Na 3 i 4 piętrze to nie wiem,bo teraz byłem na 2 piętrze i wifi chodzło super.A apropo sanatoria gorsze ,lepsze to możesz w każdej chwili zrezygnować z EXcielsora i NFZ da ci skierowanie do innego.Nie ma przymusu,po prostu nie odpowiadają mi warunki.
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki wielkie za szybkie info. Miejsce mi pasuje bo są góry :D a czasowo też mi się dobrze ułożyło. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ