Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
MIX u fryzjera już byłeś? Ty masz dużą głowę,trzeba zamówić dużą koronę.mogę zostać Twoim sługą będę Ci naganiał dworskie dziewczyny,czy te z forum mogą być? przyznaj się kogo widzisz obok siebie?
Oj tam, oj tam... Ja chyba podzielam opinię wielu że głównymi faworytami Jesteś Ty i Darek. I podpisuję się pod tym. Ale nie wiem kiedy zaczyna się kampania wyborcza i jaka będzie kiełbasa wyborcza na podpuchę. Ale, ale..., my tu się męczymy codziennością a w Kołobrzegu "dychają" i chyba im dobrze bo nic nie piszą.
Tak kochani bawimy się wspaniale ale ..czasu troszkę brak .. Jak będzie padało relacja będzie szczegółowa..Teraz piękna pogoda więc spacerek nad morzem ....Buziaki dla Wszystkich