Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja jechałam i powiem Ci Dagna, że to najpewniejszy autobus, który jedzie do Buska.
Na busy nie ma co liczyć, bo można się przeliczyć. Nie dość, że jest ich znowu mniej,
to jeżdżą w cały świat Niby rozkład jazdy uaktualniają, ale nie można temu ufać
Jechałam raz autobusem "pośpiesznym" z Warszawy do Buska, miało być fajnie, szybko i bez przesiadki..., eh lepiej zapomnieć. A ten 208 przy dworcu PKP też ma przystanek, z tego co widzę na rozkładzie, bilet chyba u kierowcy kupię. Dziękuje bardzo za odpowiedź
Polecam podróż jednak bez przesiadki. Raz, nie zawsze... jak mówi przysłowie. Ja nigdy nie miałam problemu z tym autobusem o 8.30 , a jeździłam naprawdę dość często. Zawsze na czas, wygodnie. On docelowo jedzie chyba do Krynicy. Kombinowałam też podróż łączoną Flixbuse do Kielc, ale on teraz nie jeździ codziennie.