Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nieraz nick potrafi zaistnieć jednorazowo, przypadkowo.
Czasami jest dziełem świadomego wyboru.
Zacznę pokrótce od siebie, od swojego.
Zaistniał, gdy jeszcze nie było mnie na żadnym forum, co najwyżej raczkowałem w sieci.
Moi partnerzy z zagranicy miewali problem z prawidłowym wymówieniem mojego imienia.
Więc ad hoc wymyśliłem cuś, co przechodziło im przez krtań.
A potem poznałem możliwość pozyskiwania i dzielenia się wiedzą, głównie z branży turystycznej, później społeczno-politycznej...
A że jacky'ów przybywało w necie, więc jak już gdzieś był ktoś zalogowany pod takim nickiem - dodałem cyferkę...
I tak już pozostało...
A jak to było z Waszym nowym "imieniem", kolejnym po bierzmowaniu ?
W sieci wystepuję jeżeli "wolny " jest Nick jako Darek - bo tak mam na imię , w przypadku kiedy jest zajęty używam Nicka z języka perskiego a który oznacza ni mniej ni więcej ale w tłumaczeniu na jezyk polski Dariusz .
Nick bardzo specyficzny jak na nasze warunki ,ale i Bardzo Fajny odnoszacy się do Historii.
darek pisze:
w przypadku kiedy jest zajęty używam Nicka z języka perskiego a który oznacza ni mniej ni więcej ale w tłumaczeniu na jezyk polski Dariusz .
czyli nie da się go zacytować, bo pisany jest pismem robaczkowym ?
Medi zdrobnienie od meduzy A meduza ....nie pamiętam to było tak dawno ... Ale chyba to było na domówce i byliśmy wtedy pod wpływem trzy litrowej butelki wiskacza