Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Balbina79 »

Dzień dobry❤
Andy dziękuję💞
Mój brat wczoraj wieczorem chciał zrobić zakupy odwiedził dwa dyskonty i niestety nigdzie nie zrobił zakupów, bo puste półki.
Ja też mam wrażenie, że trochę to jest wszystko sztucznie nakręcone ale mi to w niczym nie przeszkadza a w sumie może lepiej dmuchać na zimne. Przynajmniej jak poszłam wczoraj zarejestrować mamę do lekarza specjalisty w poradni gdzie zawsze były tłumy i nie można było szpilki wcisnąć nie było nikogo.
Zamknięcie tych szkół mnie martwi raz, że mój syn maturzysta a dwa spadnie na mnie jeszcze jeden obowiązek bratanek a nie bardzo mam teraz siłę, żeby nim się zajmować.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Balbinko :) , zeszyt z kredkami dla bratanka, a Twój syn niech Go pilnuje albo wiedzy książkowej nabywa, bo to nie ze względu na feerie zamknęli szkoły i materiał będzie trzeba przerobić. W ZNP mówili że jak dłużej szkoły będą zamknięta to przesunąć będzie trzeba wakacje, tak czy tak zajęcia edukacyjne odbędą się ;) :lol:

Obrazek smacznego :)
i spokojnego :)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Witam :serce:
Dziękuję za kawkę. :serce:
Andy...w hydraulika bawiłeś się? :shock:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaaaak, kolanka składałem i rozkładałem ;) :lol:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

No zgadza się masz rację ale maturzyści będą mieć wszystko w terminie.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To tym bardziej powinien wykorzystać ten czas, ale to już od niego samego zależy .
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry Paczuszko 🌞
ANDY12345 pisze: 12 mar 2020 07:53 Taaaaak, kolanka składałem i rozkładałem ;) :lol:
Andy Ty to w każdym zajęciu jakieś przyjemności odnajdujesz :lol:

A mama mi mówiła: Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w ciepłe - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alutko chciałbym, bardzo bym chciał ;) , ale nie zawsze wychodzi :oops:
A kierowca TIR-a niech nie narzeka, praca na świeżym powietrzu i cały czas na wycieczkach :lol:
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie kochani. :serce: :kwiat:
U mnie pogoda butelkowo-barowa. Mokro, wieje i +9
Zaczęło się. Ludzie już u nas zaczęli nabijać dyskontom koniunkturę. Wykupują makarony, gotowe dania i ryże. Wygląda na to że zbliża się koniec świata :lol: No i na ile to im starczy? Przecież hurtowni nie wykupią, chyba że będą kupować po kilka ton. Nie gniewajcie się ale ja takie zachowanie nazywam DEBILIZMEM UTOPIJNYM. Za 2 - 3 tygodnie wszystko minie a towary nie są wieczne i swoją datę ważności mają. A wszystkiemu winne są media i oczywiście Tusk :lol: :lol: :lol:
Taki szum robią jakby nie wiadomo jaka pożoga na nas spadła. Jakoś o "Świńską grypę" tak się nie przejmowali a większe żniwo zebrała. Ludzie chorowali i chorować będą a słabsi zawsze odchodzą przecież to jest normalne. W Polsce rocznie od zaczadzenia ginie ok. 4 tyś. osób i jakoś nikt nie krzyczy o pandemi. To już z tego powodu nasz rząd powinien ogłosić "śmierć narodu" i tak jak dziki w ramach prewencji wszystkich wystrzelać. Kompletny idiotyzm.
Wybaczcie że tak piszę ale wkurzyłem się nie na żarty.
Miłego dnia kochani i nie dajcie ponieść się euforii. :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz rację Ysy, ale jak już dawno powiedziano głupich nie sieją. Niech wykupują, a później będą promocje bo sklepy będą bez ludzi.
Przecież już dawno nie ma maseczek choć kosztują zwykłe powyżej 10 pln :shock: . Wczoraj podawali że zatrzymali Ukraińca na granicy który wwoził do Polski maseczki na sumę ok. 50.000 pln, a pytam się dlaczego ? czy jest jakiś zakaz ? przecież paserstwo to uprawiają wytwórcy i hurtownie, lepiej rypnąć Cygana :evil:
ODPOWIEDZ