Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zazwyczaj sypiam dobrze, ale od czasu do czasu trafi się trudna nocka. No ale teraz to już trzeba przyłożyć głowę do podusi, bo jutro.....nie to już dziś do pracy.
Dzień dobry weekendowe powiem i chociaż pogoda na spacer nie sprzyająca to jak są chętni to do pobliskiego lasu zabiorę, jak nie teraz to możemy na jutro po śniadaniu wyskok zrobić i tlenu powdychać, nozdrza nasycić świeżym powietrzem i sprawdzić czy jakie ptactwo już trele rozpoczęły miłosne
Dzień dobry na Dzień dobry
Słoneczko świeci i to bardzo i niech tak już pozostanie, bo już deszczu i śniegu wystarczy Teraz ciepełko, by się przydało, żeby wszystko się rozbijało, a my żebyśmy trochę kosteczki zaczęli wygrzewać Zenek a jak Twoja wyprawa do lasu ciemnego się udała?
Ciekawa jestem czy już te trele miłosne usłyszałeś?
U mnie leniwie niedziela rozpoczęta, bez pośpiechu, spokojnie, bo trzeba czasami tempo zwolnić, żeby później siły na tańce były
Zapraszam na kawę i ciasto dla tych, co jak ja za słodkim przepadają