Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć wszystkim i ja popołudniową kawę z Wami wypiję, obiadek ugotowany można odpocząć, pogoda się chwilowo poprawiła to może uda się wyjść na krótki spacer Miłego popołudnia.
Gość pisze: 17 kwie 2021 16:01
Bociany w gwiazdach .
Zaiste piękny to musi być widok.
Pozdrawiam i... proszę wybaczyć tę uwagę, nie jestem jakimś poprawiaczem, ale to zestawienie wydało mi się fajne
Kazimierzu masz rację ...szybko jechałam a raczej prowadziłam ale oczywiście w gniazdach
Pozdrawiam że słonecznego Kociewia