Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atinko, Ewaszku może niedługo gdzieś uda się trącić nóżką.Chociaż dens schodzi na dalszy plan, oby tylko bezpiecznie udało się gdzieś wyjechać. Fejs przeokrutnie mnie wkurza bo ciągle przypomina zdjęcia z podróży... bliższych i dalszych.
Cześć Szalona Paczka
To gdzie ruszamy do Zbyszka, bo Hipokryt nam zaproszenie zapewnił
A tam proszę gimnastyka, taniec muza Hipusiu i Muppety zagościły
To ja już strój i okularki zakładam i nurkuję razem z Wami w tym tańcu wodnym , tylko uwaga, bo jak wskoczę to trochę wody w akwenie ubędzie
Szanowny Zenku - Hipokryt tutaj jest tylko skromnym gościem, a tym tematem rządzi Ojciec Założyciel
To On również organizuje szalone zajęcia w Szalonej Paczce
W tym temacie nuda nigdy nam nie grozi
Nie płakusiaj Lwiczko, nie płakusiaj, zabierzemy i Ciebie
Ostatnio oglądałam nasze fotki z Krynicy i się rozrzewniłam jak na jednym z nich siedziałaś mi na kolanach na Górze Parkowej
Dzień dobry
W Kołobrzegu dzisiaj od 6.00 ostre słońce i +5 stopni. zapowiada się słoneczny dzień bezwietrzny nad morzem
Zaraz idę na zabiegi, to kawa dopiero po śniadaniu.
Pozdrawiam i życzę wszędzie takiej pogody jak w Kołobrzegu.