Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewaryz .Dokładnie....tak jak Ewunia mówi.
Dzwoniłam też po 19tej...20tej...wtedy mieli na kolejny dzień/ z marszu/ miejsca i rodzaje...coś dopasujesz. Z
Ewaryz a może spróbuj dzwonić bezpośrednio do jakiegoś większego punktu szczepień - szpital w swoim lub pobliskim mieście. Ja dzwoniłam przez 2 tyg pod 989 i udało mi się przesunąć tylko o 2 dni i poza tym nic nie było Dodzwaniając się do szpitala dostałam termin z dnia na dzień , więc czasami warto dzwonić i dzwonić i wydzwonić coś - wytrwałości
Dzięki wszystkim za rady,będę się do nich stosować.Póki co to dzwoniłam na 989 i w moim mieście,a nawet powiecie nic na razie nie ma,ale jak będę dzwonić to pewnie prędzej czy pózniej coś znajdę.Pozdrawiam
Ewaryzm... i o to chodziło....brawo......
A teraz...już na spokojnie...możesz podglądać ...czy jest coś w bliższym terminie. ...chociaz to już wkrótce MAJ. i Twoje szczepienie. Pozdrawiam.