Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ruda - z tym najbliższym ROMANS-em majówkowym to nic nie wychodzi, czyli się "Pieprzy" i inne na "P"
Najpierw Pandemia, potem Pogoda, a teraz okazuje się, że te wszystkie Przygotowane na weekend Pensjonaty muszą być zamknięte
O wirusie na razie nie można zapomnieć, więc trzeba nauczyć się z nim żyć i ROMANS-ować
Hipuś,
Spokojnie podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło , o przepraszam raczej na zdrowie Skróty robisz w tekście z kropkami, a na P... to aż pięć razy wyszło: P... tu się rozbrykałeś , Pieprzy, Pandemia, Pogoda, Przygotowane Pensjonaty , a raczej 6 razy
Mocne to Romansowanie z wirusem chyba będzie po takim 6 razy P...
Ruda - takie są niestety realia ROMANS-ów (jak na razie)
Przepraszam - zapomniałem o najważniejszym haśle majówkowym, czyli "szóstym P" - to Pieniny (tylko w Planach)
Hipuś,
I znowu parzysta liczba, bo teraz "8", czyli P... "Plan Pieniny" więc dodam:
Plan Pienin padnie póki "połówkę" pijąc proste pytanie przykładnie postawione
plan Pienin ponownie przywoła , ale teraz to już przestanę liczyć to P...
bo już mi się pokraczne Pienin pagórki przedstawiają, ponieważ przechodzę po płaszczyźnie Pienin popijając piwo....
Tu to dopiero ROMANS się rozwija
Ruda, ale z tym P... to chyba nawet Hipokryta powaliłaś
"...Popijając piwo po płaszczyźnie pokracznych pagórków Pienin...",
a ja póki planu Pienin nie mam ,
to na razie będę tylko "palcem po mapie" apetyt sobie zaostrzał ,
a w ROMANSIE tkwię wirtualnym nadal, więc tylko ciąg dalszy trzeba napisać tej powiastki
Proszę pisać ...
Zenku, ROMANS zawieszony, bo bojkot jest znowu na Forum
na nikogo już nie działa:
"Proszę pisać", bo jak widać nikt nie chce nic napisać
i litera P, jak widać na ROMANS nie działa
no chyba, że Pocałunek
Przywiedzie tylko nie o tej porze i nie na Forum
A taki pocałunek to zachęci nie jednego Pana do działania a szczególnie tych, którzy tę piosenkę pamiętają
Mnie już zakręciło się po takim pocałunku w głowie