Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry. Dostałam właśnie przydział na wyjazd do sanatorium Verano w Kołobrzegu od 14 lipca do 4 sierpnia. Jestem okolic Łodzi,czy jedzie ktoś z Państwa także w tym terminie ,także do Kołobrzegu? Miło by bo poznać kuracjuszy wcześniej. Może będzie ktoś jechać autem przez Łódź,chętnie się zabiorę za opłatą oczywiście. Jest jeszcze sporo czasu, zatem liczę na to że będzie sporo nas tam.Pozdrawiam serdecznie.
Jestem teraz w Verano i trochę współczuje, bo w chwili obecnej rozpoczął się remont kapitalny z wyburzaniem fragmentów budynku i na przykład w tej chwili brak sygnału TV , a z kranu leci czerwona woda.
W całym budynku, gdzie jest NFZ słychać młoty, wiertarki itp. przeciągi w drodze do bazy zabiegowej. Jednym słowem masakra.
Oczywiście wszędzie kurz i pełno budowlańców bez maseczek.
Dziekuje za odpowiedz.Ja jadę dopiero w lipcu,mam nadzieję że do mojego wyjazdu będzie już po remontach. Czy jest tam basen,czy blisko jest do morza? Pozdrawiam serdecznie.Basia