Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Mazrena »

Tak Grażynko okna szybko się brudzą, a jak po zimie nie umyte :?: :roll:
Tak muszę dawkować to mycie, bo rehabilitacja w Kołobrzegu pójdzie na marne :o a 40 sztuk to trochę jest do ogarnięcia :oops: :roll:
Słoneczko świeci to ważne :) :kwiat:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Marzeno przy tylu oknach ,to jakaś pomoc przydałaby się :) Jak sama tyle okien wypucujesz -to podziwiam :shock: Ja mam tylko sześć pracę dzielę na raty ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Szalonym :lol:
Od rana mam dobry humor :lol: :lol: Kawa podana i już słońce ponad głową świeci i chyba z Ciebie Grażynko przykład wezmę i pogrzebać pójdę w ziemi i robaczki trochę postraszę :lol: :lol: , żeby wiedziały kto na działce rządzi ;) :lol:
Berbla nie męcz na tych zdalnych wnuczki :lol: :lol: zostaw coś dla nauczycieli ;) :lol: :lol:
Zbyszek wymoczony w basenie solankowym, a teraz pora na morską kąpiel 8-) , ruszaj Kolego i chociaż po piasku w adidasiach pochodzić możesz, bo chyba jeszcze tak bez skarpet to nie da rady :lol: :lol: , bo mimo wszystko trzeba uważać na wilgoć i chłodek, a +7 to nie +27 latem ;) :P
Zbyszku fotka by się przydała i może chociaż kawałek nieba z mewami w tle morza nam pokaż, bo wyjazd w moim przypadku na razie tylko w planach pozostaje, a tak nacieszę oczy widokiem pięknego błękitu i to będzie mi musiało wystarczyć :roll:
Miłego dnia Szalone i Szaleni :serce:
Gość

Post autor: Gość »

Oj ludzie dziwicie się? Marzenka w pałacu mieszka :lol:
Dzień dobry kochani :serce: ja w pracy ale czytam Was na bieżąco :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam przy kawce , nieco później niż zwykle :D ale to nie przez mycie okien , ale przez zbieranie " papierków " .... czas złożyć wniosek na komisję do KRUS u :) , oby mnie tylko nie uzdrowili :o

Okien kiedyś miałam do mycia tylko nieco mniej niż Marzenka , od 9 lat praca została rozłożona na 4 ręce 8-)

......

Kobieta umówiła mycie okien. Zjawia się pracownik z agencji sprzątającej i bierze się do roboty. Po godzinie dzwonek do drzwi.
– Pan do kogo ? – pyta kobieta.
– Do mycia okien – odpowiada zmieszany mężczyzna.
– Ale ktoś z waszej firmy już u mnie jest...
– To właśnie ja, tylko przed chwilą wypadłem z okna.

;)

Obrazek

Ysy , nie przepracowuj się za bardzo :lol: ... pogodnego dnia Wszystkim :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Gienia, dobry dowcip :lol: u mnie Pan by pewnie nie wypadł bo w parterze wszystko :lol: :lol: , ano jest tych okien :roll: kiedyś to była pomoc , a dziś sami zostali we dwa i co z tymi ha zrobić :shock:
Ogólnie jak sama myje mąz pomaga to w tydzień ogarniam, ale teraz spokojnie nie przepracowuje się , bo już mnie wszystko boli :roll: i cierpię :oops:
Będę musiała zaraz znowu jechać do sanatorium :lol: :lol: , a tu jeszcze jak Grażynka do ogrodu by się przydało :? traw koszenie czas zacząć :roll:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Marzenko jak byś była ozdrowieńcem byś się mogła starać o rehabilitację po Covidową, a tak, to nic z tego. :roll:
Ja po przyjeździe robię badania i będę chciał skierowanie od lekarza POZ na taką rehabilitację.. Może być nawet w Cieplicach, bo tam już jest na NFZ.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Jeszcze jak byście jechali do Kołobrzegu nie bierzcie ze zwrotów Verano, bo właśnie jesteśmy w trakcie remontów i teraz słyszę wiercenie w betonie, kucie i wywalanie ścian, a między pawilonem A i B ma stanąć" plomba", czyli apartamentowiec wysoki na 6 pięter i na pewno wkrótce pojawi się tu dźwig. Ale szczegóły opiszę w temacie Kołobrzegu. :shock:
Przynajmniej na dwa lata można sobie odpuścić Verano komercyjnie i z NFZ.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Gieniu,
jak trafisz na dobre humory to może coś wyjdzie, ale sitko coraz gęstsze oczka ma i znajomi znajomych... wiesz, że przechodzą bezboleśnie :roll:
Ysy,
tak sprawnie myjesz te okna, że chętnie taką pomoc Pomocnego bym przyjęła, nawet dożywotnio :oops: ;) ,
bo wiesz, że o fachowców trudno w dzisiejszych czasach :P , a cennik mają, że ho ho :twisted:
Marzenka Pomocników znalazła :o zaradna kobieta :P , BRAWO!!!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

:o