Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Basiu , szacun wielki , to jest po prostu majstersztyk , jak zawsze zresztą .
Dziękuję za tak piękny opis i dodam , że czytając chciałabym tam być .
Pozdrawiam serdecznie .
Przypomniałam : codziennie jeżdżą meleksiki , początek trasy pasaż między Wojskowym, a Krystyną przystanek końcowy centrum (rynek) Buska i oczywiście trasa powrotna.
W soboty i w niedziele propozycja takich krótkich wycieczek .
Bibi, opinia piękna. Jakby tak każdy napisał
Mam pytanie. Piszesz, że byłaś w A1. Czy jesteś na turnusie NFZ? Jeśli tak, to powiedz mi, czy dopłata do turnusu w A1 jest większa niż ta typowa zawarta w ustawie. Kilka lat temu byłam tam prywatnie kilka dni i kuracjusze NFZ-u mogli wykupić pobyt w A1, ale oprócz typowej dopłaty była jeszcze dodatkowa za pobyt w tym pawilonie. Pozdrawiam.