Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduszki łooożeszty Bożenko!!! To jest piękne jak ten u góry pozwoli i się kiedyś doczekam to już wiem do kogo uderzyć a z rana to co zawsze
Dzień dobry
Zimna noc poranek ,pogodnie
Joni jak zawsze ,poranna kawusia
Komu w drogę temu czas ,Joni szczęśliwej podróży wypoczynku ,super kuracji
Wszyscy kibicujemy wyjazdu ,będziemy oczekiwać relacji
Nie ma tak dobrze ,trzeba do pracy ,wypoczynek później
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień doberek Pogaduchy lekkoduchy
No może nie Wszystkich to dotyczy, ale tak mi się rymło
Joni pamiętaj o bagażu, żebyś na peronie go nie zostawiła, bo Ty strasznie rozpędzona przed tym wyjazdem jesteś , a za kawę dziękuję z przyjemnością z Wami wypiję, bo porannej kawy zresztą nie można w takim Towarzystwie opuścić
Grażynko jeszcze kilka dni i będziemy świętować i będą wolne dni to i wtedy będziemy odpoczywać
Miłego dnia Pogaduchom życzę i słoneczko zostawiam i do Was niech też zajrzy, bo u mnie zagląda ładnie przez okno
Hej Gadułki .
Joni , jutro wyruszasz ? Niczego nie zapomniałaś ? Szerokiej i bezpiecznej drogi kochana , na miejscu odezwij się , proszę , ok ?
Te cudeńka Bożenki i ja widziałam , coś pięknego , ;podziwiam .
Kiedyś troszkę szydełkowałam i robiłam na drutach ale cóż , długa przerwa i nie pamiętam .
Jak będę miała dużo wolnego czasu to może wrócę do tego .
Pozdrówka wieczorne .