Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ja też się przyłączę do kawy, bo po basenie, gdzie prowadzący nas wymęczył ćwiczeniami.
W Kołobrzegu +7 stopni i słońce od 6 rano, bez silnego i porywistego wiatru
Teorię mogę wytłumaczyć, ale to by od razu trza było jakieś warsztaty zorganizować, coby teorie na praktykę przełożyć Maxa zagadaj on ogarnie temat
WSZYSCY tylko Teoretycy.
PRAKTYKI trza Waść Panno
Od teorii to tylko Głowa Boli.
TY zaczynają powolutku się kumać ze Zbyszkiem bo On namiary na Dziewuchę z NFZ w Mieście Łodzi Ma i może Ci udostępni Kontakt .
I Wtedy...
Wrzesień tez ładny miesiąc
Skoro Zbyniu Oczarował i załatwił Kołobrzeg to i może ......
Co do Maxa
Mary Ann Ty wiesz że jestem Katolik ale nie ORTODOKSYJNY i raczej Preferuję Dziewczyny a z Maxem no to mogę Piwko strzelić zresztą z dziewczynami też