Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ja też się przyłączę do kawy, bo po basenie, gdzie prowadzący nas wymęczył ćwiczeniami.
W Kołobrzegu +7 stopni i słońce od 6 rano, bez silnego i porywistego wiatru
Teorię mogę wytłumaczyć, ale to by od razu trza było jakieś warsztaty zorganizować, coby teorie na praktykę przełożyć Maxa zagadaj on ogarnie temat
WSZYSCY tylko Teoretycy.
PRAKTYKI trza Waść Panno
Od teorii to tylko Głowa Boli.
TY zaczynają powolutku się kumać ze Zbyszkiem bo On namiary na Dziewuchę z NFZ w Mieście Łodzi Ma i może Ci udostępni Kontakt .
I Wtedy...
Wrzesień tez ładny miesiąc
Skoro Zbyniu Oczarował i załatwił Kołobrzeg to i może ......
Co do Maxa
Mary Ann Ty wiesz że jestem Katolik ale nie ORTODOKSYJNY i raczej Preferuję Dziewczyny a z Maxem no to mogę Piwko strzelić zresztą z dziewczynami też
Witam i chętnie drugą kawkę wypiję z Wami Widzę tematy damsko -męskie ,no to wiosna na dobre u drzwi U mnie słoneczko z chmurami ,dość chłodno ,ale nie pada i bezwietrznie -dobre i to.Miłego dnia
Komu jeszcze z Szalonej Paczki wyjazd wrześniowy się nie marzy
To jest kluczowe pytanie do wyjazdu i widzę pierwsi chętni i niezdecydowani do końca już są
też bym się wybrała, ale u mnie jeszcze kolejka wydaje się długa i do tego momentu to pewnie tylko kwatera prywatna mi będzie przysługiwała
Max, co Ty tak lata wypominasz , chyba rzeczywiście ważniejsza będzie w takiej sytuacji praktyka , ale czego się nie robi, jak o piwo chodzi
Darku nie ociągaj się i ruszaj do ataku, a teoria w praktykę się zamieni
Zbyszku, oj przesyt już masz tylko czy tu o gimnastykę chodzi
Hej Szaleni .
Zasiadłam na chwilę z drugą kawą a tu cisza , znikli wszyscy .
Nade mną u sąsiada trwa remont , wiercą , piszczą , piłują , własnych myśli nie słychać . Co ciekawe w ubiegłym roku było to samo... momentami głowę rozsadza od tego huku .
Wyjść nie mogę bo paskudna pogoda , poza tym czekam na telefon od lekarza , leczenie przez telefon , to jakaś masakra .
Miłego dzionka wszystkim i dobrego humoru .