Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Nucia, mapy Google są sprzed jakiegoś czasu, a obiekt jak widać prosto spod igły. Człowiek na doopsko teraz siedzi to i poznawać nowych rzeczy nie ma jak.
Pozdrawiam Was również i przepraszam z długie
milczenie. Jestem w pracy i mam ograniczone
możliwości podpowiedzi. Przede wszystkim nie
mogę dodać kolejnych zdjęć. Zastanawiam się co
mogę Wam podpowiedzieć i w jaki sposób?
Może coś wymyślę? Rozwiązanie Was zaskoczy.
To pewne na 100%.
Tak.... zaskoczenie duże
Powiem Wam,ze udało się Zbyniowi wziąć nas pod włos
Kaziu,jak żeś sprawdzał tą "Annę" w Rymanowie toż to ona, po prostu się rozbudowuje
Zdjęcia budynku nie widzę,widzę tylko makietę firmy ARCHINOVA ,która się tym zajmuje
Dobrze,że ciasto na pierogi mam zrobione,to zdążę do 15h ulepić mężowi papu,bo nagana byłaby
Oj Kaziu,właśnie kobietę powinieneś szybciej wypatrzyć
Nie chce Ci się już na boki rozglądać i taki skutek
Byłam na jesieni w Rymanowie i nie kojarzę tego budynku
Za Andym chyba się rozglądałam
Przez przypadek wpadłam Kaziu..... jak Dzia_dek napisał o zaskoczeniu,a nigdzie nie widziałam tego budynku,
to wróciłam do Rymanowa i wertowałam nowe inwestycje