Turnusy rehabilitacyjne

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Turnusy rehabilitacyjne

Post autor: Hipokryt »

Mazrena pisze: 19 kwie 2021 20:24 Hipokryt, dzieki za podpowiedź , tej strony nie znałam ;) :)
Proszę bardzo :D Dzięki, że przeczytałaś moją poradę i jesteś zadowolona :D Jesteśmy na Forum, aby dzielić się wiedzą i sobie wzajemnie pomagać :D
Inni "Przyjaciele Forum" chcieliby mieć monopol na wiedzę i najchętniej pisaliby takie teksty o mojej osobie:
zbigniew165 pisze: 22 mar 2021 21:13 (...)
Nikt go tu nie chce, ale na siłę się wpycha ze swoim klonem. Już dwa razy go pogoniłem, ale do niego to nie dociera.
Myślę, że trzeba będzie się kiedyś zdecydować i wysłać do Administratora prośbę popartą przez kilka osób z forum o usunięcie konta Hipokryta i będzie spokój na forum.
:lol: :lol: :lol:
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 3 razy

Post autor: irenae »

Witam
Jeśli chodzi o ośrodek Flisak to osobiście nie byłam ale 2 lata temu była moja koleżanka i Ona bardzo dobrze się o nim wypowiadała a odwiedziła już kilka ośrodków na wybrzeżu. Ośrodek po remoncie, wejście do pokoi na karty magnetyczne tak samo do ośrodka. Duża gama zabiegów można podpowiedzieć lekarzowi z czego chcesz skorzystać. Program rozrywkowy bardzo bogaty, wycieczki ognisko, pieczenie prosiaka, wieczorki taneczne ( nie wiadomo jak w tym roku będzie ?). Pokoje zgodnie z galerią zdjęć. Jeśli chodzi o jedzenie to śniadanie i kolacja, bufet , obiad podawany do stolika. Dla mojej koleżanki porcje były wystarczające i smaczne. Bardzo bliska odległość do promenady nadmorskiej (przechodzisz ulice i jesteś na promenadzie. ) Mają też ładny i zadbany ogród do wypoczynku. Ja osobiście byłam 2 razy w Sarbinowie i jeśli chodzi o ośrodki rehabilitacyjne to w czołówce jest Flisak, Jagoda, Słoneczny Brzeg, Jawor, Promyczek itp.
Ja w tym roku odwiedzę Jastarnia i Ustkę, Na tym kończę życzę udanego wypoczynku.
Pozdrawiam IE :D
Bona10
Na forum od: 17 kwie 2021 04:57

Re: dani888. Mam skierowanie do Wieńca Zdrój. Jak tam jest, możesz napisać?Znajoma mówiła, że okropne.nudy sklepik i las

Post autor: Bona10 »

:kwiat:
Tadek7775 pisze: 18 kwie 2021 19:36 Witam,
Może ktoś podpowie mi dobre sanatorium na turnus rehabilitacyjny (reumatologia). Interesują mnie zabiegi na dobrym poziomie i raczej sanatoria na południu Polski. Najchętniej pojechałbym do Polanicy, Dusznik czyli Kotlina Kłodzka. Za każdą podpowiedź z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
dani888 pisze: 22 kwie 2021 16:12 Dziewczyny - Smerfetko i Olu , moje ziomalki :D . Czym macie zamiar jechać do swoich miejsc docelowych ? Bo ja w ubiegłym roku do Wieńca Zdroju jeździłam i wracałam Hoperem .
Pozdrawiam cieplutko :kwiat: :serce: .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Bona , kochanie , wejdź w dział ,,Oceń sanatorium....." i tam masz temat ,,Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie " . Dzisiaj tam pisałaś . A ja Ci odpisałam . Znajdziesz tam dużo informacji na temat tego uzdrowiska z czasu pandemii również bo z ubiegłego roku . Ja zdawałam relację na bieżąco z pobytu , inne osoby też . Poczytaj a jeśli masz jakiekolwiek pytania to pytaj , odpowiem z przyjemnością . Masz skierowanie z ZUS-u czy z NFZ ? Jeśli możesz , podaj też termin wyjazdu .
Napisz jeszcze 3 ,4 posty to będę mogła z Tobą skontaktować się prywatnie na PW i coś podpowiedzieć . Pozdrawiam cieplutko :serce: :) .
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

irenae pisze: 23 kwie 2021 15:29 Witam
Jeśli chodzi o ośrodek Flisak to osobiście nie byłam ale 2 lata temu była moja koleżanka i Ona bardzo dobrze się o nim wypowiadała .
Program rozrywkowy bardzo bogaty, wycieczki ognisko, pieczenie prosiaka, wieczorki taneczne .
Zastanawia mnie , czy , aby korzystać z tego programu rozrywkowego , trzeba zarezerwować pobyt przez jakiegoś organizatora , czy wystarczy bezpośrednio we Flisaku :roll:
Awatar użytkownika
Smerfetka1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2019 11:32
Podziękował: 1 raz

Post autor: Smerfetka1 »

Gienia można bezpośrednio lub przez organizatora, zabiegi i atrakcje obowiązują takie same , cena również. Takie informacje otrzymałam w recepcji Flisaka. Korzystam z usług pośrednika, który współpracuje z Flisakiem od kilku lat, ponieważ ośrodek nie posiada wolnych miejsc w interesującym dla mnie terminie. Przekonam się na miejscu. :) 8-) :D

Irena dziękuję za wszystkie cenne informacje, którymi się podzieliłaś :) :kwiat: :serce: .Teraz jestem pewna, że dokonałam dobrego wyboru. Życzę Ci również dobrego wypoczynku :) :kwiat:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smerfetko , nigdy ni3 korzystałam z tego typu wyjazdów rehabilitacyjnych i nie wiem co i jak .
Mam nadzieję , że jeśli zajdzie taka potrzeba - pokierujesz mną a tymczasem pozdrawiam cieplutko ziomaleczko :serce: :kwiat: . Przed wyjazdem będę Ci życzyć udanego pobytu ;) .
Awatar użytkownika
Smerfetka1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2019 11:32
Podziękował: 1 raz

Post autor: Smerfetka1 »

Dani zawsze możesz liczyć na moją pomoc i radę. Bardzo chętnie Ci pomogę, jak coś to pisz śmiało :kwiat: :) :serce: Dziękuję i przesyłam ciepłe uściski w ten wiosenno-zimowy dzień :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smerfetko :serce: , dziękuję kochana . A pogodę mamy faktycznie do bani , śnieg , grad , słońce - mieszanka . Ściskam mocno :kwiat: :D , do miłego.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Smerfie, fajnie, że udało Wam się załatwić wyjazd. Ucałuj ode mnie mocno moją wielką sympatię. Myślę, że kiedyś jeszcze nasze ścieżki zejdą się. Robert bardzo mocno również pozdrawia.
ODPOWIEDZ