NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: GIENIA »

Masz rację Andziu :) czas pokaże jak to jest z tymi szczepionkami , ale wahającym sie , daj się powahać ;) :lol: jak temu góralowi po weselu ;)

Siedzi góral zamyślony na kamieniu . Podchodzi turysta i pyta:
- Co tak baco myślicie ?
- Waham się.
- Czemu się wahacie ?
- Wczoraj z żoną byliśmy na weselu. Mnie pobili, a żonę i córkę zgwałcili.
- No i ?
- Dzisiaj zaprosili nas na poprawiny. Żona z córka już poszły , a ja się waham. :)

;)

Do tej pory tylko jedna osoba pisała stale o funduszach , albo ich braku , albo o wyjazdach sponsorowanych , a teraz jeszcze Ty piszesz ... szczepmy się , bo to za friko ... niezależnie od konsekwencji :shock: ... no to jest Was dwoje .... albo i nie ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Gieniu :lol: :lol: Ciekawe czy ten baca "wahacz" wyłączył i na te poprawiny poszedł ;) :lol:
A wiesz z kasą, funduszami to najczęściej jest tak, że jak za darmo to "wahaczy" nie zobaczysz, bo jak można to czemu nie brać ;), a niektórzy to nawet ze trzy i cztery razy w kolejce by się ustawili, żeby się bez opłaty na wszystko, a nawet z nadmiarem załapać :lol: :lol:
Cóż poradzisz zachłanność ludzka nie zna granic ;)
A gdzie Joni, bo coś długo się nie odzywa :roll: :?: Pewnie nocą dopiero do nas zajrzy jak wszystkie kąty obejrzy i ze Wszystkimi się zapozna 8-) :P
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

RudaAndzia nie spieszę się robię to samo co sobotę :roll: , ale teraz po obiadku herbatka, można odpocząć poleżakować i posiedzieć z pogaduchami i innymi :lol: :)
Słońce świeci ale wieje i zimno i spacerkować mi się nie chce :P ,chociaż pranie wyschło :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam ,widzę że temat szczepionek się rozwinął, i bardzo dobrze bo na ten temat trzeba rozmawiać ale i tak w końcowym efekcie każdy indywidualnie podejmuje decyzję w zależności od swojego stanu zdrowia i przekonania-rozważenia za i przeciw-zawsze tak pisałem że każdy ma swój rozum i decyduje sam za siebie ,ja w drugim dniu po szczepionce czuję się dobrze ,bez większych zmian ,szerzej opisałem w Szczepionkach
,Gieniu :kwiat: z tym wahaniem to już tak jest ;) ,Hrabia puka do sypialni Hrabiny i pyta-,,azaliż Hrabino mogę wejść ,wejdź Hrabio a ,,zaliż :P Miłego dnia Życzę i Pozdrawiam Serdecznie :kwiat: :serce: :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

:lol: :lol: Apetyczna ta Hrabina ;) :lol: :lol:
Andrzeju, najważniejsze, że czujesz się dobrze po drugiej dawce i to jest najważniejsze,
tak trzymaj :!:
A co chodzi o decyzje, to czasami lepiej jak Ktoś inny za nas takie podejmuje ;) :lol: ,
tylko za mnie nikt nie chce takiej podjąć :oops: , a odpowiadam nie tylko za siebie, ale w takiej sytuacji jak obecnie, kiedy fala za falą pandemii przechodzi to uważam, że jestem i za innych odpowiedzialny jeżeli chodzi o szczepienie :roll:
Najważniejsze, żeby zdrowie nam dopisywało i tego się trzymajmy i tylko optymistyczne myślenie może nas w tym zdrowiu po części uchować :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

RudaAndzia pisze: 24 kwie 2021 15:28 Gieniu
A wiesz z kasą, funduszami to najczęściej jest tak, że jak za darmo to "wahaczy" nie zobaczysz, bo jak można to czemu nie brać ;), a niektórzy to nawet ze trzy i cztery razy w kolejce by się ustawili, żeby się bez opłaty na wszystko, a nawet z nadmiarem załapać :lol: :lol:
Cóż poradzisz zachłanność ludzka nie zna granic ;)
Nie jesteś Andziu konsekwentna ;) ... kilka postów wstecz pisałaś , że skoro szczepionki za darmochę , to brać :) ... nie wahać sie , jak to na wahaczy przystało ;) bez względu na konsekwencje - brać ... bo za darmo .... ... masz rację , zachłanność ludzka nie zna granic , tyle , że nie wszyscy są zachłanni ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Gieniu,
coś chyba tekst za szybko napisałam :oops: i coś mi "nie" wyszło i "nie" tam, gdzie nie trzeba było wstawiłam 8-) :lol: :lol: Mam nadzieję, że zrozumiesz... teraz o co mi chodziło w tym co napisałam i teraz i wcześniej :oops: , przepraszam prościej to już nie potrafię 8-) :twisted: :lol:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobranoc nocne marki :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Kolorowych , Spokojnych Snów Nocnym Życzę i Miłej niedzieli ,Papatki :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Wpadłam na chwileczkę .....buzioli nie ma :roll: zostawię swoje i zmykam
Obrazek