NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: Mazrena »

Miłej niedzieli 🌞😊 🍵☕🏃🌹
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry Nocne,
Andrzej, będzie dobrze tylko najlepiej jest o tym nie myśleć 8-) , a cóż zakazy są, ale i tak czasami udaje się je umiejętnie obejść 8-) :D
Gienia, tyle 7 to już magia Forumowa i trzeba nadal dobrze się bawić, żeby jeszcze jedną dopisać ;) to wszyscy będziemy mogli już 5 siódemek świętować 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 :lol:
Miłej niedzieli życzę Nocnym :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

andrzej1955 pisze: 03 cze 2014 20:25 witam :!: pozwoliłem sobie na założenie bliźniaczego tematu już istniejącego :!: nie wiem co na to Admin :!: ale ja wychodzę z założenia że jak siedzę na własnym stołku to nikt mi go nie zabierze,a temat-jak się sam nie obroni to zniknie :!: pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych do porozmawiania na luźne tematy Nocną Porą :!: :) :) Nocne Marki-mam nadzieję że się odezwą :!: :!:
Zaglądnęłam do początków tematu :) temat istnieje już prawie 7 lat ,( kolejna siódemka :lol: ) obronił się , obronili go forumowicze :kwiat: .... Andrzej , Selenka {*} , i Ewaszka go otwierali .... wtedy , to ja nawet nie wiedziałam o istnieniu tego forum :mrgreen:

Zenku , magia czy nie magia .... ale faktycznie , lepiej dobrze się bawić , optymistycznie podchodząc do życia , niż stale mieć do życia , do wszystkich i wszystkiego pretensje ;)
Bierzmy problemy na klatę i żyjmy dalej ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu "7" to dla niektórych szczęśliwa liczba, a tu jest kumulacja, bo są cztery 8-) :lol: i trzeba dążyć do tej piątej "7", bo piątka z siódemką to już wielokrotna kumulacja 8-) :lol: , a tu na Forum Wszystkim to szczęście jest potrzebne :oops:
A tym, którzy zadbali na Forum o to, by te "7" się pojawiły mogę jedynie pogratulować i życzyć dalszych sukcesów i pozostawić 🍀 na szczęście.
A co chodzi o branie problemów na klatę to trzeba najpierw odpowiednią klatę mieć ;) :lol: :lol:
Optymizmu mogę życzyć Wszystkim Forumowiczom, bo szczególnie teraz jest on nam Wszystkim potrzebny♥️
Cóż muszę od Forum się oderwać, żebym ścierką od żony Kazia nie oberwał :lol: :lol: ;)
Gość

Post autor: Gość »

Kimkolwiek jesteś - możesz łaskawie moją żonę w spokoju zostawić?
Będę wdzięczny...
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Popieram prośbę Kazia :serce: .... możemy się na form lubić bądź nie , ale naszych bliskich w to nie mieszajmy .... tak więc Zenku , pokaż , że masz nie tylko klatę , ale i ...... i odczep się od żony Kazia :)
Gość

Post autor: Gość »

GIENIA ❤️
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sorki 8-)
Kaziu na jednym wózku jedziemy 8-) :lol: :lol:
Gieniu cóż "klatę mam mizerną" ;) i żony Kazia nie znam, a może szkoda, bo pewnie z moją by się szybko dogadała 8-) :lol:
Idę obiad gotować, bo w tym tygodniu mam dyżur :oops: , Kaziu pewnie ma podobnie :roll: , cóż trzeba się z tym pogodzić, albo drżeć, żeby ścierką kuchenną w kciuka nie oberwać 8-) :lol: :lol:
Miłego gotowania obiadu Wszystkim bez wyjątku życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja , że dzisiaj miałam wolne od gotowania ;) urok niedziel handlowych :lol: :lol: , to i czasu więcej , aby w necie poklikać ...

Piszesz Zenku , że Twoja żona szybko dogadałaby się z żoną Kazia .... nie sądzę .... :roll: żona Kazia to osoba pozytywnie nastawiana do rodziny :)
Są też kobiety wyrachowane , zapatrzone tylko i wyłącznie w siebie , dla których mąż i dzieci , zwłaszcza dzieci niepełnosprawne :( są złem koniecznym ... są podobno takie kobiety :roll: i takie , przed którymi faceci drżą , nie z podniecenia , ale ze strachu ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nocne Mocne :lol: ,
Gieniu gdyby nie takie kobiety to chyba kiepsko ze mną by było, bo tak jak huknie to od razu wiem, że żyję :oops: :P ,
A co chodzi o podniecenie to tak na ucho tylko szepnąć mogę :oops: , że są tacy, co lubią ze strachu kobietom ulegać ;) :twisted:
Szkoda, że nie znam żony Kazia może ze mną inaczej by wtedy śpiewała 8-) , ulotnić się muszę, bo jak żona Kazia i jeszcze inne Panie będą chciały mnie poznać :P to dopiero początek będzie nowych tarapatów 8-) :lol: :lol:
Miłego popołudnia życzę ♥️ a tak na marginesie Kaziu może na Podkarpacie ruszysz ze mną, bo wiesz jadę tam do Kolegi :D , zawsze w grupie będzie fajnie :D
ODPOWIEDZ