Gdyby tak można było cofnąć czas ...
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Gdyby tak można było cofnąć czas ...
Staram się nigdy nie żałować swoich decyzji…Czasem to bardzo trudne.....Walczę wtedy sama z sobą ...Ale wiem że nie można żałować podjętej decyzji ......Bo to jeden z ważniejszych sekretów powodzenia
w życiu…Jeśli wszystko się układa – to dobrze
jako doświadczenie, które warto było przeżyć…Doświadczenie, z którego płynie nauka,
żeby nie robić tego samego powtórnie…Ale czy się tak da
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Nie da się ... za każdym razem sobie powtarzam, nigdy więcej tak nie zrobię, bo później tylko cierpienie i ból , a jak już przychodzi do podobnych sytuacji postępuje podobnie w nadziei, że tym razem będzie inaczej, lepiej czasami jest inaczej, a czasami jest tzw. powtórka z rozrywki i dochodzenie do siebie przez dłuższy czas ....eluunia pisze:„…Doświadczenie, z którego płynie nauka,
żeby nie robić tego samego powtórnie…Ale czy się tak da![]()
![]()
Przecież i inni mają wpływ na podjęcie naszych decyzji ....Wmawiam sobie że to moja przemyślana decyzja
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7
Nie ma dobrych i złych decyzji…To my nadajemy wszystkiemu znaczenie i ważne, żeby odnaleźć lekcje we wszystkich zdarzeniach w życiu… Nikt inny nie może za nas tego zrobić i nie możemy pozwolić sobie na takie myślenie…Każda decyzja uczy nas czegoś, innego .....I to one przynoszą czasem cierpienie ,czasem radość ...A masz rację że ważny jest moment gdy nie możemy się pozbierać ma nas kto przytulić …
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Elciu to jest taki pierwszy etap tzw.kwoki ...przejdzie Ci Kochana tak jak mnie przeszło ...na ostatniej ,,wizytacji! było tak : nie czepiaj się mam wszystko poukładane ....i sobie popijałam kawuskę ...dalejeluunia pisze:...już wiem co bym zmieniła ...nigdy nie powiedziałbym córci ...nie przytulaj się do mnie bo mi pognieciesz sukienkę ...jak mi teraz brakuje jej przytulaniai dałabym jej się całować ..a nie krzyczeć ..myj ręce kolacja na stole...teraz wiem że uciekło nam tyle wspaniałych minut...jak ja za nią tęsknię
a ciągle przed oczyma mam łan trawy w którym obie leżymy a ona mi mówi o swojej decyzji ..
![]()
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
...tak, tak Kochaniutkie mojemargot pisze:Elciu to jest taki pierwszy etap tzw.kwoki ...przejdzie Ci Kochana tak jak mnie przeszło ...na ostatniej ,,wizytacji! było tak : nie czepiaj się mam wszystko poukładane ....i sobie popijałam kawuskę ...dalejeluunia pisze:...już wiem co bym zmieniła ...nigdy nie powiedziałbym córci ...nie przytulaj się do mnie bo mi pognieciesz sukienkę ...jak mi teraz brakuje jej przytulaniai dałabym jej się całować ..a nie krzyczeć ..myj ręce kolacja na stole...teraz wiem że uciekło nam tyle wspaniałych minut...jak ja za nią tęsknię
a ciągle przed oczyma mam łan trawy w którym obie leżymy a ona mi mówi o swojej decyzji ..
![]()